Siyasete bulaşınca böyle oluyor işteReyiz bir yorumun diğer yorumunu tutmuyor. Üstelik bunu aynı mesaj içinde yapıyorsun :d
Siyasete bulaşınca böyle oluyor işteReyiz bir yorumun diğer yorumunu tutmuyor. Üstelik bunu aynı mesaj içinde yapıyorsun :d
ahahaha ya bulsana bi tane. Photoshop yap yüzde dağılımını manuel hesaplayarak.Meclis koltuk simülasyonu aradım da bulamadım. Yoksa bir oy oranlarına göre bir şeyler yapacaktım.
Bushido adamdır. Her yorumu çok başarılı. Yapmaz öyle şeyler.Reyiz bir yorumun diğer yorumunu tutmuyor. Üstelik bunu aynı mesaj içinde yapıyorsun :d
Oyumuz en baştan beri belli idi. Akainu varken diğerleri figurandır.Doffy kadimleri @Millennium Wizard @Eustass Captain Kidd @RedTeroR oyunuzu aka ya verin burada bile Lütfiyi birinci yapmaya çalışıyorlar rezillik xd
Onu bilmem de kf ayağını denk alsın. Ben amiralkorsankorsankralıyım. Askeri sistemle ne oynuyosun!?Bushido adamdır. Her yorumu çok başarılı. Yapmaz öyle şeyler.
Hahaha bir o kalmıştı yapabilirdik@Mr.Bushido
Rohirrim gibi borazan çalsa mıydık son anda
Pringles bile gönderilecekti size. Kaybettiniz!Genç Parti'ye döndük. Kazanınca after party yapacaktık.