Ooo havalara bak. Akşama geliyor hazır ol sövecem demesen yapmayacaktım.xD4-5 farklı dilde
Uluslararası çapta sövüyorum. Ben hiçbir işimi yarım yapmam.
Ooo havalara bak. Akşama geliyor hazır ol sövecem demesen yapmayacaktım.xD4-5 farklı dilde
Uluslararası çapta sövüyorum. Ben hiçbir işimi yarım yapmam.
İlla seni banlatacam diyon yani. Ben o zaman önce bi perma talebi atayım sonra burdan sana yardırayımOoo havalara bak. Akşama geliyor hazır ol sövecem demesen yapmayacaktım.xD
Banlanmanı istemem ama kendini banlatacaksın diye de malzemeyi heba edemem.İlla seni banlatacam diyon yani. Ben o zaman önce bi perma talebi atayım sonra burdan sana yardırayım
İlla söveyim istiyorsan söverim onu diyorum. Ama söversem ban yiyeceğim demektir. İlla ban yiyeceksem de bu işi başkasına bırakmam. Bugün zaten seriyi de bırakma kararı aldım. Aydınlanmalar yaşadığım bir gün. Toptan kesip atmış olurum.Banlanmanı istemem ama kendini banlatacaksın diye de malzemeyi heba edemem.
Bunu görünce bırakacaksın zaten ahaha yada o kadar iddaalı olmayayım @Montana dediğini yapsaydı bırakabilirdin çok ağır gelirdi.İlla söveyim istiyorsan söverim onu diyorum. Ama söversem ban yiyeceğim demektir. İlla ban yiyeceksem de bu işi başkasına bırakmam. Bugün zaten seriyi de bırakma kararı aldım. Aydınlanmalar yaşadığım bir gün. Toptan kesip atmış olurum.
Merak ettik yav ne zaman bitiyor? Sabah yazdın akşama geliyor diye daha gelmedi.Bunu görünce bırakacaksın zaten ahaha yada o kadar iddaalı olmayayım @Montana dediğini yapsaydı bırakabilirdin çok ağır gelirdi.
Basit birşey ya komik sayılır mı bilemiyorum da yeni bakabildim daha.Bu birşey değil de aklıma başka güzel fikirler geldi.Yani dünkü gibi saatte demiştim.Merak ettik yav ne zaman bitiyor? Sabah yazdın akşama geliyor diye daha gelmedi.
O dediğini Montana yaptı videoları arasında bulabilirsin.Öyle ünlü olanların çoğunu willard sağlam şekilde yaptı zaten bazı yapılmayanlar da yok değil gerçi.@Millennium Wizard 'bir gecede 6 babayı indirdi' yapsana.
Akainu yada Kaido kim lan bu desin. Yardakçıları da 'bir gece de 6 babayı indirmiş' desin. Luffy'nin indirdiği 6 kişi (Croco, dof, moria vb. düştükleri sahneler) veya Zoro'nun kestiği 6 kişinin gösterildiği sahneleri koyarsın.
Umarım anlatabilmişimdir.
Sahne Kurtlar Vadisinden alıntıdır.