Vista Mihawk karşısında.Mihawk söyleşisini affetirmeye çalıştım tek taraflı diyorlardı Bu sefer beğenmeme sırası sizde @RedTeroR @Densetsu no Samurai @Siyah Ateş xD @Dracule Mihawk
Bu bakışmaları görünce aklıma Kid, Law ve Bigmom bakışmaları geldi xDVista Mihawk karşısında.Mihawk söyleşisini affetirmeye çalıştım tek taraflı diyorlardı Bu sefer beğenmeme sırası sizde @RedTeroR @Densetsu no Samurai @Siyah Ateş xD @Dracule Mihawk
Nasıl olmuş onu söyle bakışmaları bilerek uzattım.Bu bakışmaları görünce aklıma Kid, Law ve Bigmom bakışmaları geldi xD
Olmuş olmuşNasıl olmuş onu söyle bakışmaları bilerek uzattım.
@01746 'ya sen mi çeksen video? Bana bulaşmıyor artık yapasım gelmiyor o yüzden.Vista Mihawk karşısında.Mihawk söyleşisini affetirmeye çalıştım tek taraflı diyorlardı Bu sefer beğenmeme sırası sizde @RedTeroR @Densetsu no Samurai @Siyah Ateş xD @Dracule Mihawk
Baya kötü yapacak falan diyordun senin kadar gömemem ben üsturuplu gömerim herhalde Aklımda fikir olsa yapmıştım çoktan gerçi xD@01746 'ya sen mi çeksen video? Bana bulaşmıyor artık yapasım gelmiyor o yüzden.
Ben yaparsam bana küser engeller falan büyük ihtimal öyle yaparım.Baya kötü yapacak falan diyordun senin kadar gömemem ben üsturuplu gömerim herhalde Aklımda fikir olsa yapmıştım çoktan gerçi xD
Yamuğunu görmemişsem demek ki salça olmamışım.@01746 'ya sen mi çeksen video? Bana bulaşmıyor artık yapasım gelmiyor o yüzden.
Küsmem, söverimBen yaparsam bana küser engeller falan büyük ihtimal öyle yaparım.
Çok istiyorsan sana ben yapayım bir tane bakalım nasıl sövüyorsun.xDYamuğunu görmemişsem demek ki salça olmamışım.
Küsmem, söverim
4-5 farklı dildeÇok istiyorsan sana ben yapayım bir tane bakalım nasıl sövüyorsun.xD