Hepsini izledim. Seviyorum ya niye sevmeyeyim. Ben biraz eğlenmeyi seviyorum :dVista’nın racon kesmesini de gelmişken kaçırma sen Mihawk sevmiyordun sanki![]()
Bununla vurulursan;Buna da şükür suratına bunla abanılmış gibi hissedebilirdin pis burun.
![]()
Hepsini izledim. Seviyorum ya niye sevmeyeyim. Ben biraz eğlenmeyi seviyorum :dVista’nın racon kesmesini de gelmişken kaçırma sen Mihawk sevmiyordun sanki![]()
Bununla vurulursan;Buna da şükür suratına bunla abanılmış gibi hissedebilirdin pis burun.
![]()
@Densetsu no Samurai @RedTeroR @Mystic07 @Siyah AteşFena değil, guzel ancak alt yazıları ben daha çok seviyorum. Dizi filmlerden alıp animeye uyarlama olayındaki mizahı bi türlü yaklayamadım.Bitmişken atayım.Densetsu öncekini sevmemiştin fazla ama bunu sevmezsen yuh.@Densetsu no Samurai @RedTeroR @Mystic07 @Siyah Ateş
Gerçi bunu amiralciler de çok severler onlara da iyi oldu.
Onun tadı ayrı bunun tadı ayrı açıkçası.Fena değil, guzel ancak alt yazıları ben daha çok seviyorum. Dizi filmlerden alıp animeye uyarlama olayındaki mizahı bi türlü yaklayamadım.
Bir de bunları yapmak zor olsa gerek, bir video için epey uğraşıyor olmalısınız.
Evet kolay sayılmaz uğraştırıyor.Teşekkür ederim.
Bunu ilk defa görüyorum, bu güzelmiş ama@Montana @01746 Sonunda beklenen geldi aksiliklerden uzasa da.Biraz absürt birşey oldu gibi emin değilim siparişe bu kadar.?
@Wataame Daisuki Sende görmelisin bunu.![]()

Görünce ertesi güne kadar kendine gelemedi o.Bunu ilk defa görüyorum, bu güzelmiş ama
A aa @01746 'nin de bunu çok beğenmesi lazımdı, methiyeler dizmemiş haala.

Reis bu daha çok amiralcilere çalışırGörünce ertesi güne kadar kendine gelemedi o.![]()

İkinize de çalışır işte win win diye boşa dememişler beraber yiyin.Reis bu daha çok amiralcilere çalışır![]()
Akainu konuşmasını aslında yapmayacaktım ama o kadar uygun ve iyi gidiyor ki devamını getirmemek olmaz dedim.Zoro'lu kısımlar daha ağırlıkta olsaydı daha iyi olurdu. Daha çok amiralcilere ithafen yapılmış bir çalışma gibi olmuş. Ama yine de eline sağlıkBitmişken atayım.Densetsu öncekini sevmemiştin fazla ama bunu sevmezsen şaşırırım.@Densetsu no Samurai @RedTeroR @Mystic07 @Siyah Ateş
Gerçi bunu amiralciler de çok severler onlara da iyi oldu.