http://instagr.am/p/CMdgjVJp3YL/Açıklandığından beri doğru düzgün haber yok yav seneye anca detaylar gelir herhalde.
Covid engelledi muhtemelen ama onun dışında da epey ağırdan alıyorlar. 2022'de yayınlanması bile çok zor gibi.
http://instagr.am/p/CMdgjVJp3YL/Açıklandığından beri doğru düzgün haber yok yav seneye anca detaylar gelir herhalde.
Steven Meada daha önce Emily Rudd'u da takip etmişti söylentilerden sonra. Bu Zoro olabileceği söylenen Mackenyu, Rurouni Kenshin 2021 filminde oynuyor. Daha önce bi fake cast paylaşımında da Zoro olarak adı geçmişti. Olabilir ama belli de olmaz. Ama sırf çok adı geçtiği için de takip etmiş olabilir S.M. değişik bir adam.
En çok sevilen action ve dram anlarındaki müzikleri
Ben en çok Fierce Attack müziğini severim ama dizide pek iyi durmayabilir haklısın. Ancak uysa da uymasa da şu şarkı bir yerde kullanılırsa OP takipçilerinin çok hoşuna gidecektir.
One Piece'in müziklerini pek sevmem. Genel olarak eski moda duruyorlar. Herkesin dibinin düştüğü strongestı bile ben çok sevemedim. Ama üstte paylaştığım şey ayrı. One Piece ruhuna çok uyuyor. Hatta yetersiz kaldı bu tabir, One Piece=bu müzik'tir benim gözümde. Biraz ayar çekip kullansalar 10 numara olur.
Bu ne abi? Tüm beklentim mahvoldu şuan. Orjinalinden şaşmasalardı keşke :/Nami bölümlerinin fragmanı yayınlandı
Amatör olarak iyi emek vermişler : )) Netflix bazı şeyleri törpüleyebilir ama bu kadar da günümüze dönmemeli ve korsan temasından vazgeçmemeli.
Şakaydı hocam o : ))Bu ne abi? Tüm beklentim mahvoldu şuan. Orjinalinden şaşmasalardı keşke :/
Dinledim şimdi. Fena değil. One Piece'in müziklerinin sorunu bence biraz eski moda olması. Yani bu müzikler uyarlansa fena durmayabilir.Ben en çok Fierce Attack müziğini severim ama dizide pek iyi durmayabilir haklısın. Ancak uysa da uymasa da şu şarkı bir yerde kullanılırsa OP takipçilerinin çok hoşuna gidecektir.
Genel olarak Fierce Attack dışında ben de OP'un müziklerini pek beğenmem ancak dram müziklerinden beğendiklerim var ve dizi formatında da arada kullanılabilir olanlar var
Op dram atmosfer müziklerinin bir çoğu:
Tabi kullanmaları çok da önemli değil. Müzikler başarılı olsun yeter. Çünkü müzikler doğru seçilirse atmosfere girmek daha kolay olacaktır. Bazı diziler sırf açılış müziğiyle epey popüler oluyor.
:l Görünce çok pis sövdüm, ne arabası? OP'u modern dünyaya mı entegre ediyorlar hayırdır? Bu kadın nasıl Nami olabilir? Oyunculuklar vasat, ilk fragman bu kadar kötü olabilir mi? diye diye söylenip durdum.Şakaydı hocam o : ))
Fan yapımı : ))
İyi iyi böyle bir kaç kötü fan yapımı gelirse dizi her halükarda beğenilecektir : )):l Görünce çok pis sövdüm, ne arabası? OP'u modern dünyaya mı entegre ediyorlar hayırdır? Bu kadın nasıl Nami olabilir? Oyunculuklar vasat, ilk fragman bu kadar kötü olabilir mi? diye diye söylenip durdum.