Valla her ne kadar daha fazlasını umsak da Witcher gibi olması görece en iyi olasılıklardan birisi
Witcher'ın uyarlaması beni de tatmin etmedi. Oyuncu seçimlerini geçtim daha ilk sezondan kafalarına göre bir sürü değişiklik yapmışlar, kurgu vesaire o kadar iyi değil. Ama gene de beğenenlerinin olduğu ortalama bir seri oldu.
Ancak One Piece'de ciddi ciddi rezil olma, ikinci bir Avatar olma ihtimali var. Bu da boş yere kaynak israfı, kaç yıl önceden başlanan çalışmaların hayal kırıklığıyla sonlanması demek. Bunun da Oda'ya ve doğal olarak manganın kalitesine yansımasından korkuyorum.
Ama daha dizi çıkmadı, oyuncular bile belli değil. Hayal kurmak serbest henüz bu anların tadını çıkaralım şimdilik
Eğer bir mucize gerçekleşir animenin bize verdiği hissiyatın aynısını o olmasa da benzerini dizi yoluyla verirse o zaman bu eser pek çok ünlü popüler yapımı sollar geçer
. İkinci bir Game of Thrones dahi olabilir. O zaman bizler dizisi çıkmadan bu kurguyu keşfeden ve seven bir avuç insan olarak havamızı atarız
Ben geçenlerde konuyu baştan sona okudum. Yahu Luffy'nin meyvesini değiştirsinler mi acaba diye düşünürken millet Zoro'nun 3. kılıcına yeşil saçlarına falan takılmış. Nasıl olur diye. E bir zahmet olmayıversin.
Bence değişimleri yapacakların serinin ruhunu çok iyi anlaması lazım. Yani insanlar neden One Piece'i sever? Neden bu kadar fazla hayranı var bunun anlaşılması gerek. Ben cevabın lastik meyvesiyle yapılan absürt hareketler, Zoro'nun ağzıyla kılıç kullanması, Sanji'nin bacaklarından ateş çıkarması gibi şeyler olduğunu hiç zannetmiyorum. Hem olay örgüsünde hem karakterlerde hem de evrende milletin pek de takmadığı absürt duran şeyleri budasalar ve diğer kısımları iyi yansıtsalar çok iyi olabilir. Bunlar karakter zenginliği, evrenin genişliği ve macera hissi, hem güldüren hem şaşırtan hem de ağlatan kurgusu, gizemler, halkların arkasında yer alan o güzel arkaplan hikayeleri, flashbackler......