Ace cuk oturmuş. Crocodile, oyuncunun kabiliyeti iyiyse hiç sırıtmaz. Diğerlerini hiç uyduramadım, özellikle Sanji'yi.Daha önce başka bir konuya atmıştım şunlar olabilse bence çok güzel olurdu, özellikle Crocodile.
Ace cuk oturmuş. Crocodile, oyuncunun kabiliyeti iyiyse hiç sırıtmaz. Diğerlerini hiç uyduramadım, özellikle Sanji'yi.Daha önce başka bir konuya atmıştım şunlar olabilse bence çok güzel olurdu, özellikle Crocodile.
Jason McAvoy bırak tüm tayfayı tek başına oynasın reis.Ace cuk oturmuş. Crocodile, oyuncunun kabiliyeti iyiyse hiç sırıtmaz. Diğerlerini hiç uyduramadım, özellikle Sanji'yi.
Daha önce Oda bir SBS'sinde tayfa gerçek hayatta olsa nereli olurdu diye göstermiş. Sanırım ona göre oyuncu seçilecekmiş. Yani bir tek Zoro capon olacak gibi görünüyor.Oyuncular Capon mu olacak?
İngilizce konuşan Robin görmek istemiyorumÖzellikle yüz ve çene yapısı olarak hepsi benziyor bence. Sadece Ledger'ın gözleri Sanji'ye göre bayağı kısık. Luffy için oyuncu bulmak zaten çok zor, göz büyüklüğü çok önemli bir de hem çocuksu, saf bir simaya sahip olup bir yandan o kadar da çocuk gibi durmaması lazım Elijah Wood'dan daha uygununu bulamadım açıkçası adam yıllardır yaşlanmıyor
Daha önce Oda'nın bir SBS'sinde tayfa gerçek hayatta olsa nereli olurdu diye göstermiş. Sanırım ona göre oyuncu seçilecekmiş. Yani bir tek Zoro capon olacak gibi görünüyor.
Yukarıda link olarak paylaşmışlar fanların tayfa üyeleri için seçtikleri oyuncuları. Luffy rezalet.İngilizce konuşan Robin görmek istemiyorum
Zoro'ya ırkçılık yapmış hain netflix.
Valla benim için Capon olması önemli.Oralardan oyuncu bilmiyorum zaten.Yukarıda link olarak paylaşmışlar fanların tayfa üyeleri için seçtikleri oyuncuları. Luffy rezalet.
Umarım bu kadar zevksiz seçimler yapmazlar.
Heath Ledger burundan kaybediyor bence Scott Eastwood da Smoker'a göre temiz yüzlü bir insan gibi duruyor. Duruş ve konuşmalarıyla karakterin hakkını verebileceğinden şüpheliyim. Elijah Wood'a bakıyorum da, Luffy'deki o enerjiyi veremez herhalde Tom Holland belki daha iyi uyar ama yine şüpheliyim, Luffy'ye uyacak adam bulmak zor.Jason McAvoy bırak tüm tayfayı tek başına oynasın reis.
Özellikle yüz ve çene yapısı olarak hepsi benziyor bence. Sadece Ledger'ın gözleri Sanji'ye göre bayağı kısık. Luffy için oyuncu bulmak zaten çok zor, göz büyüklüğü çok önemli bir de hem çocuksu, saf bir simaya sahip olup bir yandan o kadar da çocuk gibi durmaması lazım Elijah Wood'dan daha uygununu bulamadım açıkçası adam yıllardır yaşlanmıyor.
Daha önce Oda bir SBS'sinde tayfa gerçek hayatta olsa nereli olurdu diye göstermiş. Sanırım ona göre oyuncu seçilecekmiş. Yani bir tek Zoro capon olacak gibi görünüyor.