Luffy'nin de siyahi olma ihtimali var. Umarım olmaz. Luffy'e benzesin biraz.
Netflix'te hiç linç korkusu yok mübarek.Neyse reyiz move for equality.Luffy'nin de siyahi olma ihtimali var. Umarım olmaz. Luffy'e benzesin biraz.
Tek tesellim şu iki yorum. Çekimleri Güney Afrika'da yapmayı umuyorlarmış.Oda'nın Yorumu:
Bu duyuru bazı endişelere neden olabilir fakat bu seri için tek şartım çalışmamı 20 yıldır destekleyen hayranlara asla ihanet etmemek. Lütfen gelecek haberler için heyecanlı olun. Ve Lütfen sabırsızlıkla bekleyin.
Marty Adelstein'ın Yorumu: (Çeviri: @Master of Puppets )
Ben One Piece'in 20 senedir sıkı takipçisiyim. İnanıyorum ki bu, televizyon dizileri tarihinin en pahalı çalışması olacak. Bu eserin dünya çapındaki popülerliğini dikkate aldığımızda, bu denli geniş bir prodüksiyon masrafının olmasını hakkediyor.
Neden bir tek Usopp siyahi? Tayfadaki en korkak ve yalancı kişi siyahi öylemiNetflix'te hiç linç korkusu yok mübarek.Neyse reyiz move for equality.
Seçimler çok kötü geldi bana. Fanların zevki kötüymüşTek tesellim şu iki yorum. Çekimleri Güney Afrika'da yapmayı umuyorlarmış.
Burada da bazı fan castingler var ilgilisine: http://joshsmediareview.blogspot.com/2019/06/one-piece-live-action-fan-cast-and-ideas.html
Kaya ve Nami başarılı. Gerisi ?Seçimler çok kötü geldi bana. Fanların zevki kötüymüş
UssopKaya ve Nami başarılı. Gerisi ?
Luffy - Elijah Wood
Sanji - Heath Ledger
Crocodile - Brendan Fraser
Ace - Jason Mcavoy
Smoker - Scott Eastwood
Daha önce başka bir konuya atmıştım şunlar olabilse bence çok güzel olurdu, özellikle Crocodile.
Crocodile - Brendan Fraser