Güncel animeden gerçekten iyi : ))Bana fena gelmedi. Ölçütüm de animeydi. Dünyada one piece'in animesinden daha kötü bir şey olmadığı için doğal olarak çok beğendim. Goygoy bir tarafa hakikaten beklentim çok değildi. Nihayetinde çok büyük bir iş değil ve bu haliyle one piece gibi absürt bir seriyi resmetmek fazlasıyla sorunlara yol açacaktır. Adetten izleriz ama umarım bir şekilde orijinal dil versiyonuna ulaşabiliriz.
Bu arada dizinin havası biraz daha ağır olacak gibi duruyor. Bir açıdan güzel fakat diğer açıdan one piece'in komik tarafı da çok değerli. Özellikle yeni dünyadan sonra bunun kaybedilmesi de çok kötü oldu. Fakat ilk yarıda bu vardı ve hoş duruyordu umarım buna dikkat ederlerGüncel animeden gerçekten iyi : ))
Bir de seslendirme yaptılar mı tamamdır.
----------------------------
Bana tam tersi komik ve renkli havaya ağırlık vermişler gibi geldi. Özellikle Sanji'ye kadar olan bölümler. Sisli ve ağır bir atmosferi tercih ederdim. Umarım sonraki bölümlerde daha gergin atmosfer yaratılmıştır.Bu arada dizinin havası biraz daha ağır olacak gibi duruyor. Bir açıdan güzel fakat diğer açıdan one piece'in komik tarafı da çok değerli. Özellikle yeni dünyadan sonra bunun kaybedilmesi de çok kötü oldu. Fakat ilk yarıda bu vardı ve hoş duruyordu umarım buna dikkat ederler