Malum op geyiği var işte 300 bölüm sonra sarıyor, ben alabasta ve skypia yı sevmemiştim yine de izledim çünkü o zamanlar derdim kalite değildi bulduğum her şeyi izliyordum işte, hatta gogıla op ne zaman sarıyor yazmıştım donanımh forumunda ilerde güzelleşiyor felan diyorlardı övenler de vardı o kadar övmeye madem izleyek dedik işte, zaten güncele gelince seriden koptum wano da o iş koptu bende wanodan sonrasını da okumadım zaten, by by ettik.Genelde Arlong park'a kadar sabret sonrası müko derler. Ama bence 2. atlama noktası Alabasta. Cidden bir insan Alabasta arctan keyif almamışsa o insanın One Piece sevmesi imkansızdır. O kadar fazla bölüme ve zamana katlanmaya gerek yok. Seriyi izlerken muhabbetimiz olsa Alabasta'dan sıkıldım dediğinde bırak knk derdim.
Bazıları MF Enies Lobbies diyor da bunlar serinin zirveleri zaten. Yani bunlar var diye izlemeye teşvik etmek ya da izlemeye çalışmak birnevi sıkıcı gelen üçlemeyi finaldeki dövüş ciks diye izlemeye kasmak gibi.
Neyse kısaca Alabasta sevmeyen adam One Piece sevemez. Wano felaketini hariç tutsak gene de sevmez, sevemez.