Evet öyle.Alabasta HxH'den daha iyi dimi?
Evet öyle.Alabasta HxH'den daha iyi dimi?
Hayır değil.HxH her ne kadar Togashi denilen tembel herifi sevmesem bile şuana kadar yazılmış en iyi shonen serilerden biri.Alabasta HxH'den daha iyi dimi? Aksoslğ
Evet öyle.
@Sir CrocodileAlabasta şu bırakıp bırakıp başladığım bir türlü sarmayan ark değil miasdsfdfdf
croco izlettirdi zaten bir şekilde ama çok yavaş ilerliyordu, baya sıkıcıydı.
Genelde Arlong park'a kadar sabret sonrası müko derler. Ama bence 2. atlama noktası Alabasta. Cidden bir insan Alabasta arctan keyif almamışsa o insanın One Piece sevmesi imkansızdır. O kadar fazla bölüme ve zamana katlanmaya gerek yok. Seriyi izlerken muhabbetimiz olsa Alabasta'dan sıkıldım dediğinde bırak knk derdim.croco izlettirdi zaten bir şekilde ama çok yavaş ilerliyordu, baya sıkıcıydı.
Zaten alabasta 100 lü bölümlerde değil mi?Bir seri ne kadar uzun olursa olsun ilk 100 bölümü sevmemişse devam etmez zaten.Genelde Arlong park'a kadar sabret sonrası müko derler. Ama bence 2. atlama noktası Alabasta. Cidden bir insan Alabasta arctan keyif almamışsa o insanın One Piece sevmesi imkansızdır. O kadar fazla bölüme ve zamana katlanmaya gerek yok. Seriyi izlerken muhabbetimiz olsa Alabasta'dan sıkıldım dediğinde bırak knk derdim.
Bazıları MF Enies Lobbies diyor da bunlar serinin zirveleri zaten. Yani bunlar var diye izlemeye teşvik etmek ya da izlemeye çalışmak birnevi sıkıcı gelen üçlemeyi finaldeki dövüş ciks diye izlemeye kasmak gibi.
Neyse kısaca Alabasta sevmeyen adam One Piece sevemez. Wano felaketini hariç tutsak gene de sevmez, sevemez.
Yani ama seri GL itibariyle çağ atlıyor. Arlong arcın sonuna kadar biraz daha güzel ama hafif de çerezlik bir seri izlenimi var daha çok.Zaten alabasta 100 lü bölümlerde değil mi?Bir seri ne kadar uzun olursa olsun ilk 100 bölümü sevmemişse devam etmez zaten.