Bence halihazırda 1000 bölümlük senaryonun yazılmış olmasının avatajlarını kullanıp sonradan değiştirilmiş mevzuları manganın aksine öncesinde değinmeliler.Olur da tutarsa ve sonuna kadar giderse bu dizi Nika'yı nasıl yapacaklar çok merak ediyorum.
Oraya kadar gelmez de gelirse nasıl olur onu merak ediyorum. Senaryoya daha iyi yedirebilirler tabi. Ben görsel olarak ne yapacaklarını düşünüyorum. Manga/anime için bile çok çizgi filmvari kaçan bu sahneleri dizide işleyemezler. Değişik bir çözüm bulmaları gerekiyor.Bence halihazırda 1000 bölümlük senaryonun yazılmış olmasının avatajlarını kullanıp sonradan değiştirilmiş mevzuları manganın aksine öncesinde değinmeliler.
Örneğin Luffy'nin meyvesinin sadece lastik olmayabileceğine dair göndermeler
Ray'in "ses duydu" deyip geçmesi yerine Oden'e değinmesi vs gibi.
Nika'nın kendisini de gene absürt ama bir dizide sırıtmayacak şekilde absürt yaparlar.
Aslında seri içinde meydana gelen mantık hatalarını iyi analiz edip onlarda düzeltmeye giderlerse bazı açılardan mangayı geçebilir bile.
Bu arada konuşuyoruz da Nika'yı falan görmez dizi
Ne demek kardeşim uyanış olunca sarışın oluyor ırkçı mısınız, beyaz sarışınlar üstün mü diyorsunuz denerek Nika versiyonu zenci oluyormuşOraya kadar gelmez de gelirse nasıl olur onu merak ediyorum. Senaryoya daha iyi yedirebilirler tabi. Ben görsel olarak ne yapacaklarını düşünüyorum. Manga/anime için bile çok çizgi filmvari kaçan bu sahneleri dizide işleyemezler. Değişik bir çözüm bulmaları gerekiyor.
Tüm amireller gerçek Japon sanatçılardan esinlenme zaten.Şu adam ölmeseydi Kizaru'yu %100 canlandıracağını hepimiz bilir ancak ispatlayamazdık.