Hapis nedeni dik pic sonra para ödeyip çıkmış...Böyle bir şeye izin var mıymış? İlk defa duydum.
Hapis nedeni dik pic sonra para ödeyip çıkmış...Böyle bir şeye izin var mıymış? İlk defa duydum.
Yok hapis nedenini biliyorum. O değilde şu Japonya'da herkes para ödeyip hapisten çıkabiliyor da bir Hideki Taniuchi çıkamadı.Hapis nedeni dik pic sonra para ödeyip çıkmış...
Bu adam çıktı sanırım ya. 100 dolar değerindeki ot yüzünden hala yatıyorsa ağır saçmalık.Yok hapis nedenini biliyorum. O değilde şu Japonya'da herkes para ödeyip hapisten çıkabiliyor da bir Hideki Taniuchi çıkamadı.
Çıktıysa artık yapsınlar Kaiji'nin 3. sezonunu.Bu adam çıktı sanırım ya. 100 dolar değerindeki ot yüzünden hala yatıyorsa ağır saçmalık.
Hocam biz bunları çoktan konuştuk.
Diğer yan karakterler belli olmuş. Shanks’i Peter Gadiot, Koby karakterini Morgan Davies, Alvida karakterini Illia Isorelys Paulino, Helmeppo karakterini Aidan Scott, Buggy karakterini Jeff Ward, Arlong karakterini McKinley Belcher ve Luffy'nin büyükbabası Garp karakterini ise Vincent Regan canlandıracak.
Kaynak:https://www.merlininkazani.com/one-piece-dizisinden-yeni-oyuncu-haberleri-geldi-sinema-120120
Ben görmemiştim dostum teşekkür ederim paylaşımın için.Hmm yeni gördüm ben yeni duyuruldu sandım.
Bende öyle düşünüyorum. Her geçen gün daha çok benziyor gibi. Herif birde her işin altından çıkıyor ya bir yandan gıcık oluyorum.Tazi ilk açıklandığı günden beri takip ediyorm gördükçe sanjiye daha fazla benzetmeye başladım