olabilir elbette :S umarım genel anime gevşekliğini örnek almazlar.Nasıl yani gerçekten güzel olabileceğini düşünüyor musun
olabilir elbette :S umarım genel anime gevşekliğini örnek almazlar.Nasıl yani gerçekten güzel olabileceğini düşünüyor musun
Ben bu proje yalan oldu sanıyordum. Güzel haber. Teşekkürler.Düzgün çeviriyle güncelledim.
Bunu 2017'de duyurduğumu biliyorum ama bu işler zaman alıyor. Hazırlıklar yavaş yavaş sahne arkasında ilerliyor ve görünüşe göre nihayet büyük duyuruyu yapabilirim: Dünyanın önde gelen kesintisiz yayın eğlence servisi Netflix bize muazzam prodüksiyon desteği verecek! Bu çok cesaret verici!! 10 bölümlük 1. sezonda hikaye ne kadar ilerleyecek? Oyuncular kimler olacak? Lütfen biraz daha sabırlı olun ve bizi izlemeye devam edin. Eiichiro Oda
The Last Airbender'ın film hali gibi olur bence. O tür şeylere girmezler, çünkü hitap ettikleri kitle için sakıncalı.Nami ve Robin'i lezbiyen, Luffy'de zenci yaparlarsa şaşırmayın.
Kötü olursa izlemeyiz. Nedir yani?Keşke yalan olsa bu haberler hiç gerek yok live-action'a falan bence :|