Ya zaten böyle olacağı belliydi. Gerek yoktu ki One Piece için white washing'e(en azından tayfa için). Yani ilk 5'lin 3'ü beyaz olmayan ırklardan zaten. Ama tayfa dışında ne kadar sadık kalacaklar göreceğiz. Zenci Smoker falan yapabilirler misal. Ama tayfa şuanda güvende.
Tabi karakterlerin görünüşlerini politik doğruculuğa kurban vermemek işin en basit kısmı.
Sanmam. Ama tayfadan Franky tehlike altında bence. Amerikalı ya, aaaa Amerikalı zenci de vaaar!!! Ah Amerika kökenli karakteri zencinin temsil etmesi ne muhteşem!! Diyerek Franky'i zenci yapabilirler .dGerek yoktu zaten doğru da, insan bi korkuyor yine de. Tayfanın diğer üyeleri de düzgün seçilirse bu iş tamamdır. Onun haricinde Smoker'ı bi siyahiye oynatmaları o kadar da önemli değil. Hatta direk Vin Diesel'in rolü Smoker. Hahahababababahahhajawj
Yav şimdi Asyalılar genel olarak babyface zaten. Yapacak bir şey yok dldlrl. Ama yüz şekli açısından tam uymuş bence.. Ben Zoro'nun tipi bir tık babyface buldum. İzleyince anlarız.
Olabilir, ama çok sanmıyorum jsjsnddndndn.Sanmam. Ama tayfadan Franky tehlike altında bence. Amerikalı ya, aaaa Amerikalı zenci de vaaar!!! Ah Amerika kökenli karakteri zencinin temsil etmesi ne muhteşem!! Diyerek Franky'i zenci yapabilirler .d
Evet. Yüz şekli baya oturmuş ama kafamdaki Zoro'yla uyuşmadı pek. Ben Sanji'yi daha çok beğendim mesela.Sanmam. Ama tayfadan Franky tehlike altında bence. Amerikalı ya, aaaa Amerikalı zenci de vaaar!!! Ah Amerika kökenli karakteri zencinin temsil etmesi ne muhteşem!! Diyerek Franky'i zenci yapabilirler .d
Yav şimdi Asyalılar genel olarak babyface zaten. Yapacak bir şey yok dldlrl. Ama yüz şekli açısından tam uymuş bence.
Reed Richards'ın da kolu bacağı uzuyordu. Bu da onun biraz daha dövüş bazlı versiyonu olur. Ama mesela gatling gibi hareketler çok sık kullanılmaz. Ama her açıdan zor iş.Bu adamın kolu uzayacak,
Valla diziyi yapanlar ne düşünür bilmem. Ama ben olsaydım Sanji'nin ellerini kullanmama mevzusunu dizide yok ederdim. Tamam yemeo yapmaya ne kadar önem verdiğini gösteren bir şey ama kabul edelim sırıtan ve çocuksu bir mantığı var. Sanji'yi daha çok tekvando bazlı dövüşen bir dövüşçü olarak yansıtırdım ben olsam.Sanji çok estetik tekmeler atacak.
Meyveyle biraz oynarlar ya olmadı aldodldl.Buggy'nin kolu bacağı kopacak falan.
Reed Richards fikir adamıydı. Filmde bile gücünü çok fazla kullanmıyordu. One Piece dövüş odaklı seri olduğu için Luffy hep meyvesine başvuracak.Reed Richards'ın da kolu bacağı uzuyordu. Bu da onun biraz daha dövüş bazlı versiyonu olur. Ama mesela gatling gibi hareketler çok sık kullanılmaz. Ama her açıdan zor iş.
Valla diziyi yapanlar ne düşünür bilmem. Ama ben olsaydım Sanji'nin ellerini kullanmama mevzusunu dizide yok ederdim. Tamam yemeo yapmaya ne kadar önem verdiğini gösteren bir şey ama kabul edelim sırıtan ve çocuksu bir mantığı var. Sanji'yi daha çok tekvando bazlı dövüşen bir dövüşçü olarak yansıtırdım ben olsam.
Meyveyle biraz oynarlar ya olmadı aldodldl.
Valla mantıken öyle gibi geliyor amaReed Richards fikir adamıydı. Filmde bile gücünü çok fazla kullanmıyordu. One Piece dövüş odaklı seri olduğu için Luffy hep meyvesine başvuracak.
İşin dövüş ve efekt kısımları kaderini belirleyecek bu serinin. Bence kotaramayacaklar ve baya kötü gözükecek izlerken.