Ben artık Usopp fanıyım, o çok iyi olmuşZoro normalde haftada bir yıkanan bir adam. İdman yaptıktan sonra duş almayan biri. Kısacası ter kokar.
Bu çocuk her gün süt banyosu yapan birine benziyor.
Bence zaten tipler her şey değil. O karakterin ruh haline girebilmek, yani iyi canlandırabilmek daha önemli olan şey. Eğer öyleyse ne mutlu.Karakteri bire bir uyuyor ya. Çocuğun hareketlere, enerjisine baksana. xD
Edit: Bir daha izledim de hepsi öyleymiş. Zoro gülmüyor, Usopp bağırıyor, Sanji masum masum gülümsüyor falan. Çok iyi oyuncu seçtik, demek için tanıtım videosunda karaktere sokmuşlar oyuncuları. xd
Luffy'i oynayan elemanın yüzü pek Luffy'e benzemiyor. Fazla köşeli. Luffy yuvarlak yüzlü birisi. Ama evet, o enerjiyi, yani iyilik timsali eblek neşeli adam izlenimini ben de aldım.Sanji dışında tam olmuş bence ya hele usoppa bayıldım luffye de gerekli enerjiyi verebilecek biri gelmiş bence
Ya zaten böyle olacağı belliydi. Gerek yoktu ki One Piece için white washing'e(en azından tayfa için). Yani ilk 5'lin 3'ü beyaz olmayan ırklardan zaten. Ama tayfa dışında ne kadar sadık kalacaklar göreceğiz. Zenci Smoker falan yapabilirler misal. Ama tayfa şuanda güvende.Büyük şok içindeyim, cast için white washing ya da race hustling yapmamışlar. Oyunculuklar da iyiyse en azından temiz bir iş izleyebiliriz gibi görünüyor.
Luffy hispanik, Zoro asyalı, Usopp siyahi, Nami ve Sanji de beyaz seçilmiş. Olması gerektiği gibi.