Okuma yazma bilmeyen k.k. mı olur, gençlere kötü örnek olur. Bir ara Robin'den kitap istemişti, o anime uydurması mı?Luffy okumayı biliyor mu ki?
Okuma yazma bilmeyen k.k. mı olur, gençlere kötü örnek olur. Bir ara Robin'den kitap istemişti, o anime uydurması mı?Luffy okumayı biliyor mu ki?
Filler o hatta bir filmden ya kesin okuma felan bilmiyor ya ..Okuma yazma bilmeyen k.k. mı olur, gençlere kötü örnek olur. Bir ara Robin'den kitap istemişti, o anime uydurması mı?
Zoro biliyor mu acaba, yönünü bulamıyor ya? Boney demişti, Zoro'ya bu aptal kaptanı bundan da aptal diye, boşa dememiş.Filler o hatta bir filmden ya kesin okuma felan bilmiyor ya ..
Bunlara hakaret edenler boşa etmiyor zaten hep doğruluk payı var.Zoro biliyor mu acaba, yönünü bulamıyor ya? Boney demişti, Zoro'ya bu aptal kaptanı bundan da aptal diye, boşa dememiş.
Shanks'da bilmiyordur kesin.Bunlara hakaret edenler boşa etmiyor zaten hep doğruluk payı var.
Yok o biliyordur bence ondan bekliyorum bilginlik felan Luffygil cahil. :Shanks'da bilmiyordur kesin.
Sen baya Law'ın geçmişini bilmiyorsun ya ahahaElinde bıçak, kendimi patlatacağım diye gezen manyaktan plancı, stratejik düşünen bir doktor yaptı. Koluna altın bilezik takmış. Lufy ilkokul terk ama Law koskoca bir cerrah.
Anadan babadan genetik doktorluk mu geliyor la? Law'a her alanda eğitim verdirdi, tüm kaynaklarını harcadı da ihanete uğradı Dofy.Sen baya Law'ın geçmişini bilmiyorsun ya ahaha
Olm anası babası doktor ve Law' eğitim veriyorlar sen neyin kafasındasın ahahaAnadan babadan genetik doktorluk mu geliyor la? Law'a her alanda eğitim verdirdi, tüm kaynaklarını harcadı da ihanete uğradı Dofy.
AbahahHahahâ.Olm anası babası doktor ve Law' eğitim veriyorlar sen neyin kafasındasın ahaha
Doftan önce