@Millennium Wizard biz etkilensek kılıç ustası olacaz bari, Hasan ne yapacak lastik tekerleği mi olacak yani
@Alpamis
@Alpamis
Sen etkilensen su yosunu olursun en fazla.@Millennium Wizard biz etkilensek kılıç ustası olacaz bari, Hasan ne yapacak lastik tekerleği mi olacak yani
@Alpamis
Yapma böyle kırıyorsun beni başkanım, tıkışıyorumSen etkilensen su yosunu olursun en fazla.
Olabilir.Yada Şeytan meyvesi arayışına çıkan geçler, deniz de kayboldu falan
Ahahaha yapma böyle daha yeni gülmüştüm.@Millennium Wizard biz etkilensek kılıç ustası olacaz bari, Hasan ne yapacak lastik tekerleği mi olacak yani
@Alpamis
Marimo işte fena mı? :/ Densetsu da en fazla birisinin sallayacağı kılıç olur, ustalık falan aşar onu.Yapma böyle kırıyorsun beni başkanım, tıkışıyorum
Adam demirci olmuş aslında. Yoksa dünyanın en iyi kılıç ustası derken... Mihawk en iyi kılıç döven olmasın?Hahhaha. Ne kafalar var be. Valla bende düşünüyorum zaten ronin olacağım @Roronoa Zoro sen de gel bro ne diyorsun bu habere??
Bütün sırrı bozdun bak şimdiAdam demirci olmuş aslında. Yoksa dünyanın en iyi kılıç ustası derken... Mihawk en iyi kılıç döven olmasın?