@Millennium Wizard biz etkilensek kılıç ustası olacaz bari, Hasan ne yapacak lastik tekerleği mi olacak yani 
@Alpamis

@Alpamis
Sen etkilensen su yosunu olursun en fazla.@Millennium Wizard biz etkilensek kılıç ustası olacaz bari, Hasan ne yapacak lastik tekerleği mi olacak yani
@Alpamis
Yapma böyle kırıyorsun beni başkanım, tıkışıyorumSen etkilensen su yosunu olursun en fazla.![]()
Olabilir.Yada Şeytan meyvesi arayışına çıkan geçler, deniz de kayboldu falan![]()
Ahahaha yapma böyle daha yeni gülmüştüm.@Millennium Wizard biz etkilensek kılıç ustası olacaz bari, Hasan ne yapacak lastik tekerleği mi olacak yani
@Alpamis
Marimo işte fena mı? :/ Densetsu da en fazla birisinin sallayacağı kılıç olur, ustalık falan aşar onu.Yapma böyle kırıyorsun beni başkanım, tıkışıyorum![]()
Adam demirci olmuş aslında.Hahhaha. Ne kafalar var be. Valla bende düşünüyorum zaten ronin olacağım@Roronoa Zoro sen de gel bro ne diyorsun bu habere??
Bütün sırrı bozdun bak şimdiAdam demirci olmuş aslında.Yoksa dünyanın en iyi kılıç ustası derken... Mihawk en iyi kılıç döven olmasın?
![]()