Kaptanın rakibi karaktersiz Garp, miçonun kankisi de sahte unvanla insanları kandıran bir adi pislik... Daha fazla devam etme Selim kusmama ramak kaldı. :SBugy içlerinde en temizi olabilir. Roger yoksa çocuğu karaktersiz Garp'a bırakmazdı. Denize düşen yılana sarılır.
Dofy öyle kötü şeyler yapmaz. Okumanın önemini vurgulayan nadir karakterlerden biri. Law çocukken önüne bir dünya kitap koydu.Dof benim de zincirlerimi tutuyormuş. Kitap okumamaya karar verdim, oldu bitti. Dof'un zincirlerinden kurtulmuş olmanın verdiği his paha biçilemez.
Olum ya ajdoıasıhaDofy öyle kötü şeyler yapmaz. Okumanın önemini vurgulayan nadir karakterlerden biri. Law çocukken önüne bir dünya kitap koydu.
Elinde bıçak, kendimi patlatacağım diye gezen manyaktan plancı, stratejik düşünen bir doktor yaptı. Koluna altın bilezik takmış. Lufy ilkokul terk ama Law koskoca bir cerrah.Olum ya ajdoıasıha
@NALAKA vermiş benim yerime tepkiyi.Dofy öyle kötü şeyler yapmaz. Okumanın önemini vurgulayan nadir karakterlerden biri. Law çocukken önüne bir dünya kitap koydu.
Luffy okumayı biliyor mu ki?Elinde bıçak, kendimi patlatacağım diye gezen manyaktan plancı, stratejik düşünen bir doktor yaptı. Koluna altın bilezik takmış. Lufy ilkokul terk ama Law koskoca bir cerrah.
Ödülünü yanlış okudu daha yeni. Niye düşürdüler diye ağlıyordu.Luffy okumayı biliyor mu ki?