Çevirmen komiklikler şakalar yapmış Animede nasıl geçiyor? Belki oradan kapmıştır espiriyi.Adam kintama diyor aile hazinesi diye çeviriyorlar :/ Luffy açık açık demiş testis diye :/
Çevirmen komiklikler şakalar yapmış Animede nasıl geçiyor? Belki oradan kapmıştır espiriyi.Adam kintama diyor aile hazinesi diye çeviriyorlar :/ Luffy açık açık demiş testis diye :/
Espri falan değil ya karşıdaki kadınlar bilmiyor ne olduğunu. Kelime kelime çevirince altın top anlamına geliyor kintama 金玉. Ama anlamı testis. Sözlüğe bakabilirsin :/Çevirmen komiklikler şakalar yapmış Animede nasıl geçiyor? Belki oradan kapmıştır espiriyi.
Gintamadan biliyorum o kısmını da başka bi şey vardır belki dedim. Yani Luffy taştaş diyor bunlar tektaş anlıyor.Espri falan değil ya karşıdaki kadınlar bilmiyor ne olduğunu. Kelime kelime çevirince altın top anlamına geliyor kintama 金玉. Ama anlamı testis. Sözlüğe bakabilirsin :/
Evet Normal bir durum erkek gördükleri yok ki o kadınların nereden bilsinler diyeceğim de hayvan da mı görmemişler :/ Neyse konu tuhaf yerlere gidiyorGintamadan biliyorum o kısmını da başka bi şey vardır belki dedim. Yani Luffy taştaş diyor bunlar tektaş anlıyor.
İyi bildikleri hayvanlar da hep yılan, timsah, balık falansa demek.Evet Normal bir durum erkek gördükleri yok ki o kadınların nereden bilsinler diyeceğim de hayvan da mı görmemişler :/ Neyse konu tuhaf yerlere gidiyor
Kesin Luffy ile alakalıdır.Çok bomba birşey ile gelebilirim haberiniz olsun beni heyecanlandırmıyor değil. Biraz zaman alabilir tabii ama buna değecek.
Hayır değil bunu yaparsam sen çok beğeneceksin seni temin edebilirim.Kesin Luffy ile alakalıdır.
Bak merak ettim şimdi. Umarım trollemiyon.Hayır değil bunu yaparsam sen çok beğeneceksin seni temin edebilirim.
Yok troll değil ne kadar beğenilir orasını bilemiyorum ama yarısındayım bana fena gelmedi.Bak merak ettim şimdi. Umarım trollemiyon.