Fena mı olurduUçmam mı gerekiyor?
Fena mı olurduUçmam mı gerekiyor?
Bilmiyorum. Ben fiziksel özelliklere pek takmıyorum. Kalemim çizer bana kanatları, uçurur beni.Fena mı olurdu
Eğer şok geçirmek istemiyorsan açma sakın.Biraz geyik yapalım.Zoro ile sanji arasında ne kadar fark vardır ? Cevap :Sıra sıra dağlar kadar .Değil kralı Garp gelse parçalayamaz.
Ooo naptın arkadaş bunla ne dağ kıyaslanır ne denizEğer şok geçirmek istemiyorsan açma sakın.
Fazla iddialı oldu ama
Luffy'nin balı kadar fark vardır
Haklısın biraz abarttım galibaOoo naptın arkadaş bunla ne dağ kıyaslanır ne deniz
Haterlara karşı seni hiç göremiyoruz mübarek.Ace'i yetim bıraktın hani.Bizde olmasak Ace yenecek forumda.Reis' in adı geçmiş bölümde bari yorum yapayım. Klasik Op arc giriş bölümleri gelmiş tayfa dağılır. Sonra esir alınma olur. Ondan sonra tayfa birleşir arc bossu düşer falan filan. Ace fbsi gelsede Reisin gerçek gücünü haterlar görse. Burda herkesin içinden geçmiştir muhtmelen.
Balık, geyik, tavşan. Başımız sıkışınca yeriz
Profil fotonla da uyumlu yani tebrik ediyorum seni Aslında şu Tümkek Adası yolunda Luffy yüzünden aç kaldıklarında yiyeceklerdi de işte pişirecek adam yoktuBalık, geyik, tavşan. Başımız sıkışınca yeriz
Luffy kadınlar adasındaki domuzu pişirmeden yemişti Pişirilmesine gerek yok yani.Profil fotonla da uyumlu yani tebrik ediyorum seni Aslında şu Tümkek Adası yolunda Luffy yüzünden aç kaldıklarında yiyeceklerdi de işte pişirecek adam yoktu