Gönder gelsin.Yok troll değil ne kadar beğenilir orasını bilemiyorum ama yarısındayım bana fena gelmedi.
Gönder gelsin.Yok troll değil ne kadar beğenilir orasını bilemiyorum ama yarısındayım bana fena gelmedi.
Cevap Luffy’nin terlikleri.
Eee olacak o kadar adamlar antrenmanlı. Her gün Luffy'e övgüler dizmek ve savunmak kolay iş değil kondisyonları muazzam.Sadece sanji-zoro fanları kapışmıyor yanlız.
Baktım da luffy fanları sanji’yi daha iyi savunuyormuş.
Dedi Dof fanlarının en azılısıEee olacak o kadar adamlar antrenmanlı. Her gün Luffy'e övgüler dizmek ve savunmak kolay iş değil kondisyonları muazzam.
Dedi tek vasfı zaten geçmek istemeyen bir amirali durdurduğu için göklere çıkarttığı Sabo adlı karakterin fanıDedi Dof fanlarının en azılısı
Dedi vasıf nedir bilmeyen, Shanksa bilenip tek başına bulduğu Kaidodan sarhoş dayağı yiyen karakterin fanı.Dedi tek vasfı zaten geçmek istemeyen bir amirali durdurduğu için göklere çıkarttığı Sabo adlı karakterin fanı
Of, yüzyılın ayarı olmuş, çerçeveletelim bu yorumu.Dedi vasıf nedir bilmeyen, Shanksa bilenip tek başına bulduğu Kaidodan sarhoş dayağı yiyen karakterin fanı.
Ben de Sanji için sayıyorum, bu arc Kaido'nun yıkımcılarından birini sağlam bir power up ile yeneceğini umuyorum.Kaido Baba'nın katliam yapacağı günleri tek tek saymaktayız