"Adamlar benim ismimi söylüyor ama ben bi kere bile bu adamların adını anmıyorum"?Uzaktan akrabayız diyon dedesiyle omuz ommuza daldan dala atlıyon bee. Semra kaynanayı getirtme bana şimdi ne varsa dökülür yani :/ Senin Franky adam olaymış maymunlarla gezmeyeymiş Dünyanın bildiği aletler neymiş yaov ? Gemide dev yumurta bulundurup yumurtaya tapıyorsunuz sanki kimse bilmiyor sizi Aboo adamların sayısı 2ydi 3 oldu birazdan köyden geçenleri de toplayacan. Judge'in kendi geni ne ola ki çalalım hele Caesar mehh adam kendi ben başarısız diyor onu kafadan sil Queen desen kendini bana kabul ettirmeye çalışan boş herifin teki. Bak bu adamlar benim ismimi söylüyor ama ben bi kere bile bu adamların adını anmıyorum niye çünkü küçük insanlarla işim olmaz Bak gör 1031'i sayında çıkıp açıklamamı yapacam sonuçta "tensai" anlamına geliyor (Çıkarmazsa büyük rezillik bu arada herkes bekliyor yeminle ayıp eder ) Gülüşe bak mehhh pehhh.
Franky'nin osuruğu > Gaz herif :SADSAAD:AD
Alllah allaaah niye acaba yav? 1500 bölümlük seride bir kere bile görünmemenle hiçbi alakası yoktur muhtemelen.
1031'de görünmezsen zaten terk et bu seriyi. Bleach'e falan git, Uraharayla oyuncak yapıp satarsınız.