Düşüncelerini onlara aktarırsan burdaki fanları mumla ararsın...Konuşunca da keko oluyoruz..........
Düşüncelerini onlara aktarırsan burdaki fanları mumla ararsın...Konuşunca da keko oluyoruz..........
Öyle bir durumda buradaki kekoyu da mumla ararlar.............Düşüncelerini onlara aktarırsan burdaki fanları mumla ararsın...
Denk gelip tartışırsan kavga sslerini beklerimÖyle bir durumda buradaki kekoyu da mumla ararlar.............
Onlar kaybeder....Öyle bir durumda buradaki kekoyu da mumla ararlar.............
Tüwidderda birkaç kez denk geldim de genelde engeli basıp geçtiler.....Denk gelip tartışırsan kavga sslerini beklerim
Sapık tacizci diyip dava açmadılar mı ilginçTüwidderda birkaç kez denk geldim de genelde engeli basıp geçtiler.....
hüüü allaxın kekosu işte deyip engelliyorlar.Sapık tacizci diyip dava açmadılar mı ilginç
Babam, hayran olduğum adama laf sokmuş ayıppYollardayım ben, ben gidiyorum yolun kenarına kocaman oraya çorba yazmış. Hayvan gibi toteme çorba yazmış içeri giriyorum ne çorbası var diyorum...
-Odeeeen
Devamı sansürlü