Ben bire yatırıyorum oyumu sdjskjdYa ince ruhla doğmalı birey yada ibbina olup ruhu yontmalıadsflaksjdşl
2.si yatırım tavsiyesi değildir.
Ben bakarken elimle gözlerimi kapatmak zorunda kalıyorum........ Uhudun aslanları bitmedi, sürüyor bu sevda. Yeryüzü cis hetero bireylerin olana dek.Genç kızlarımızın hayalleri böyle kekem.... Uhud kafasından çık artık....
Olacak... Olmalı... Zoro nasıl bakıyor ha. :d Kikunun erkek olduğunu tutturmustuk ikimiz, bunu da tuttursak ya
One piece kız fanlarının çok büyük çoğunluğunun zevki bu yönde siz de karakterleri savaştırın...Kınıyorum seni.... Maşallax Oda da uzun zamandır eğlencesiz bırakmıyor seni1:1!!1!!
@Mirage
Şu keko yapmış fanartı. Böyle xoş şeyler yapsa da genelde exlaqsız şeyler çiziyor ://///////////
Zaten onlara one piece izlettiren de bu zevksizlikleri.One piece kız fanlarının çok büyük çoğunluğunun zevki bu yönde siz de karakterleri savaştırın...
Konuşunca da keko oluyoruz..........One piece kız fanlarının çok büyük çoğunluğunun zevki bu yönde siz de karakterleri savaştırın...
Yallah hendexe. Uhudcu seni....Konuşunca da keko oluyoruz..........
Hepsini netflix camiasına yönlendiriyorz. Istediklerini bulacaklardırZaten onlara one piece izlettiren de bu zevksizlikleri.
Ula senin dilin ne söylirYallah hendexe. Uhudcu seni....