Üye silindi 1004
Tüm insanlık Carlos'un enayisi diyebilir miyiz?Yanılıyorsun.Bir erkeğin gelebileceği son form için bknz..?
Tüm insanlık Carlos'un enayisi diyebilir miyiz?Yanılıyorsun.Bir erkeğin gelebileceği son form için bknz..?
Olabilir.Bazen bu elemanla Doffy'nin kutsallığa devam etmiş halini karşılaştırıyorum.Gaddarlıkta fark olmazdı ama doffy böyle aptalca hareket etmezdi.Çekip vurma herşey aynı kalırdı tabii.İçlerine işlemiş okuma yazma öğretir gibi.Bunun fanatikleri var işte öğretinin fanatikleri fanatik naziler gibi Charloss da onlardan.Tüm insanlık Carlos'un enayisi diyebilir miyiz?
Daha da dengesiz gözüküyor. Doffy da el bebek gül bebek büyüseydi böyle olurdu ya sefayı seviyor kerata.Olabilir.Bazen bu elemanla Doffy'nin kutsallığa devam etmiş halini karşılaştırıyorum.Gaddarlıkta fark olmazdı ama doffy böyle aptalca hareket etmezdi.Çekip vurma herşey aynı kalırdı tabii.İçlerine işlemiş okuma yazma öğretir gibi.Bunun fanatikleri var işte öğretinin fanatikleri fanatik naziler gibi Charloss da onlardan.
O bakımdan Doflamingo'nun kutsallıktan atılması iyi olmuş aslında.
Charloss nefret ettirmek için iyi tasarlanmış ama.Şu sağa sola zıplaması yok mu o çok orjinal Oda nereden akıl ettiyse.
Doffy kutsal olsa Lucci gibi davranırdı ama denizkızı gördüm falan diye böyle triplere girmezdi bence Charloss'un örneği yok Oda numunelik yaratmış.Zaten hep kullanıyor.Doffy kutsallığa devam etse Im-sama'nın tahta göz diker ondan sonra dövülebilirdi gibi.Daha da dengesiz gözüküyor. Doffy da el bebek gül bebek büyüseydi böyle olurdu ya sefayı seviyor kerata.
Bir ihtimal ihtiyarlığa da kasabilirdi. Onlar gibi asker ya da ajan olabilirdi gibime geliyor bazen. Ama onlar da böyle sefa, keyif düşkünlüğü yok gibi savaştan yaşama sevinçlerini kaybetmiş gibiler.Doffy kutsal olsa Lucci gibi davranırdı ama denizkızı gördüm falan diye böyle triplere girmezdi bence Charloss'un örneği yok Oda numunelik yaratmış.Zaten hep kullanıyor.Doffy kutsallığa devam etse Im-sama'nın tahta göz diker ondan sonra dövülebilirdi gibi.
İhtiyarların enayisi de Shanks.Bence Im-sama'nın varlığını bilmiyor en tepedekilere konuşuyorum sanıp kapişonla gidiyor gariban.Bir ihtimal ihtiyarlığa da kasabilirdi. Onlar gibi asker ya da ajan olabilirdi gibime geliyor bazen. Ama onlar da böyle sefa, keyif düşkünlüğü yok gibi savaştan yaşama sevinçlerini kaybetmiş gibiler.
Doffynin ne olacağı belliydi bence fazla şey yüklemişin ona.Doffy kutsal olsa Lucci gibi davranırdı ama denizkızı gördüm falan diye böyle triplere girmezdi bence Charloss'un örneği yok Oda numunelik yaratmış.Zaten hep kullanıyor.Doffy kutsallığa devam etse Im-sama'nın tahta göz diker ondan sonra dövülebilirdi gibi.
İki hanım arasındakini onaylıyorum. Ekstra fantezileri riski kabul edenler yapabilir. Son derecede anlayışlıyızdır bu konuda.
Hayır başarılı da oldu... Boşuna ülkenin top oynağı olmamış. Zoro reyiz yelkenleri bu kadar indirmezdi hiç :/Zoro'ya sürtünmekten alev alacak diye korkuyorum.