@Yubashiri-sama Şu güzel çift hakkında ne düşünüyorsun?Seride ciddi anlamda gey olduğuna dair paneller var. En son Komurasaki ölünce tepkisi bile yeterli. Anlayacaklar
@Yubashiri-sama Şu güzel çift hakkında ne düşünüyorsun?Seride ciddi anlamda gey olduğuna dair paneller var. En son Komurasaki ölünce tepkisi bile yeterli. Anlayacaklar
Arap Baharı bile yakışmış yavrulara.
Robin çok değişik isteklerle gelebilir Namiye. Nami dümdüz bir ilişki hayal ederken duvara çarpmışa döner lşdjsfşdjsfHangi anlamda
Evet Vivi'ye fazla yılışıyordu ama üzerinden yıllar geçti ve Vivi'nin devlet işleri var. Nami ile olmazdı onlar.Bence Robin biseksüel. Ama ikisi yakışmıyorlar hiç. Nami, Vivi`nin yavuklusu.
Nami de onu kırbaçlar gibime geliyor.Robin, Namiyi çok utandırır.
Vivi geçti ya artık. Sabo ile evlenir o bu gidişle.Karakterleri birbirlerini dengeler gibi. Olacaksa net Vivi olur. Arabasta'da o kıvılcımı verdi.
Robin`de kinky tipi var di mi, ahahah.Robin çok değişik isteklerle gelebilir Namiye. Nami dümdüz bir ilişki hayal ederken duvara çarpmışa döner lşdjsfşdjsf
Biseksüel havası alıyorum ben Robin`den niyeyse. Hiç olmadı seksüel olarak açık bi tiptir, denemenin ziyanı olmaz der.Evet Vivi'ye fazla yılışıyordu ama üzerinden yıllar geçti ve Vivi'nin devlet işleri var. Nami ile olmazdı onlar.
Robin'de hiç hetero dışı davranış görmedim.
Nami de onu kırbaçlar gibime geliyor.
Vivi geçti ya artık. Sabo ile evlenir o bu gidişle.
Pudding'in hanımı değil miydi Sanji?Dünyanın en gereksiz fan grubu Zoro fanları yine boş boş konuşup, gayet aşikar olan gerçeği sümen altı ederek insanların gözlerini boyamaya çalışmakta, onları rüya alemine daldırmaktadırlar.
Her an çantasında 2 kelepçe ve kedi destroyer 3000 çıkarıcak gibi bir tipi var evet ksldjflsdjfRobin`de kinky tipi var di mi, ahahah.
Biseksüel havası alıyorum ben Robin`den niyeyse. Hiç olmadı seksüel olarak açık bi tiptir, denemenin ziyanı olmaz der.
Aynen ahahaha hatun işte ya seviyorum Robin`i.Her an çantasında 2 kelepçe ve kedi destroyer 3000 çıkarıcak gibi bir tipi var evet ksldjflsdjf