Kafa kesip koleksiyon yapıyormuş. Sbs"de geçmişti.Devon kadın muhabbetini hatırlayamadım, napıyodu kadın tam
Kafa kesip koleksiyon yapıyormuş. Sbs"de geçmişti.Devon kadın muhabbetini hatırlayamadım, napıyodu kadın tam
Vay Devon reyis. Mumyalıyomuymuş kafaları acep. @Millennium Wizard Bir şey çıkmaz oradan ya, ne bizimkiler yem olur ne de Devon o şekilde bizimkilere yem. Ben de isterim Nami'nin racon kesmiyorum kafa kesiyorum girizgahı yapmasını, bizim hatunlarda kısasa kısas kafası olmaz. 2y önceki Robin yapardı belki, ama sevdiğim o Robin yok artık...Kafa kesip koleksiyon yapıyormuş. Sbs"de geçmişti.
Sbsde ne yazıyordu bilmiyorum ama Absalom kılığına girdiği zaman bu ada cennet diye kızları almıştı yanına.Tam Nami’nin istediği ortam hahaha ama kafa kesiyorsa sonu kötü bitebilir bilemiyorum. :/Vay Devon reyis. Mumyalıyomuymuş kafaları acep. @Millennium Wizard Bir şey çıkmaz oradan ya, ne bizimkiler yem olur ne de Devon o şekilde bizimkilere yem. Ben de isterim Nami'nin racon kesmiyorum kafa kesiyorum girizgahı yapmasını, bizim hatunlarda kısasa kısas kafası olmaz. 2y önceki Robin yapardı belki, ama sevdiğim o Robin yok artık...
Lezbiyen çıkabilir Devon'da, normal olur o imaja :d Önce eğlencesine bakıp ardından kafayı kesiyodur.Sbsde ne yazıyordu bilmiyorum ama Absalom kılığına girdiği zaman bu ada cennet diye kızları almıştı yanına.Tam Nami’nin istediği ortam hahaha ama kafa kesiyorsa sonu kötü bitebilir bilemiyorum. :/
Koala'nın üstüne gül koklayacak tip yok Sabo'da.Vivi geçti ya artık. Sabo ile evlenir o bu gidişle.
Buggy fanıyım hala hatta ilk Buggy fanıyım. Savaş Lord'u olacak dediğim zaman kimse ciddiye almamıştı. Sonra haklı çıktım.Bilmeyenler için,
@Yubashiri-sama 10 sene önce ağır Buggy fanıydı. Bir tane de blog açmıştı; Mihawk, Sasuke filan giydiriyordu. Tabi o zamanlar en loser karakter Buggy görülüyordu. Sonra Sanji bayrağı devralıp üstüne fark atınca böyle oldu.
Ezilenlerin gür sesi Blog duruyor mu hâlâBuggy fanıyım hala hatta ilk Buggy fanıyım. Savaş Lord'u olacak dediğim zaman kimse ciddiye almamıştı. Sonra haklı çıktım.
Bu nasıl bir ileri görüşlülüktür arkadaş yani insan hayret ediyorBuggy fanıyım hala hatta ilk Buggy fanıyım. Savaş Lord'u olacak dediğim zaman kimse ciddiye almamıştı. Sonra haklı çıktım.
Luffy'nin ne zaman kaçtığını gördünBu nasıl bir ileri görüşlülüktür arkadaş yani insan hayret ediyor
Benim en fazla gördüğüm ileri bir sonraki bölümde lütfünün kaçacak olması