Robin olgun seviyor olgunnnn. Zoro'nunki ya Tashigi ya Hyori. Belki de Nami
Robin olgun seviyor olgunnnn. Zoro'nunki ya Tashigi ya Hyori. Belki de Nami
Olgun seviyor derken, Zoro olgun değil mi? Değilse olgun karakter için bir tane örnek verebilir misin?Robin olgun seviyor olgunnnn. Zoro'nunki ya Tashigi ya Hyori. Belki de Nami
Sadece davranış olarak olgunluktan bahsetmiyorum. Yaş olarak. Misal Franky, misal Dragon, misal Jimbe. Davul dengi dengine zaten arkadaş. Robin Zoro'dan kaç yaş büyük ? 30 yaşına merdiven dayamış biri 21 yaşındaki oğlanı napsın ? Robin doğru yolda.Olgun seviyor derken, Zoro olgun değil mi? Değilse olgun karakter için bir tane örnek verebilir misin?
Bir de sence Zoro sence ne tarz kadınlardan hoşlanıyordur?
Dragon databooka göre 55 yaşında, Robin`den 25 yaş büyük babası olabilecek yaşta sorun yok ama 9 yaş küçük Zoro yakıștırılınca sıkıntı oluyor. Robin gençliğini yaşayamamış zaten, bizim tayfaya geldikten sonra hatun yenileniyor daha minnoş bi tip oluyor.Sadece davranış olarak olgunluktan bahsetmiyorum. Yaş olarak. Misal Franky, misal Dragon, misal Jimbe. Davul dengi dengine zaten arkadaş. Robin Zoro'dan kaç yaş büyük ? 30 yaşına merdiven dayamış biri 21 yaşındaki oğlanı napsın ? Robin doğru yolda.
Zoro'nun tipi tam olarak Nami bence.
Reyiz Nami olmaz ya.İmkansızın ötesinde bir olay xdRobin olgun seviyor olgunnnn. Zoro'nunki ya Tashigi ya Hyori. Belki de Nami
Bence Zoro eş seçimi konusunda muhafazakar davranacak bir karakterdir. Sessiz sakin, kültürlere ve geleneklere bağlı, açık seçik olmayan, kendisine ve ailesine sadık, karakter olarak olgun, ayrıca tabii ki kendisi gibi güçlü (kılıç ustası tercihen) bir karakterle beraber olmak ister gibi geliyor. Bence Robin ve Nami arasında olsa Robin'i seçerdi. Zoro'ya yakıştırdığım kadınlar da Hiyori ve Kuina bu arada.Zoro'nun tipi tam olarak Nami bence.
Sen onu bırak arkadaşından söz et. Okuyacak mıymış?Bu arada üzgünüm ama Zoro`nun hatun Tashigi`dir. Zoro`nun büyük aşkı Kuina iken, Oda gitmiş aynı tipte aynı lafları söylettiği bi karakter çıkarmış. Ben de yakıștırmıyorum ama görünen köy klavuz istemez.
@Densetsu no Samurai
Zoro ve Kuina arasında bir aşk yoktu. Tamamen dostluk ve rakiplik üzerine ilişkileri.Bu arada üzgünüm ama Zoro`nun hatun Tashigi`dir. Zoro`nun büyük aşkı Kuina iken, Oda gitmiş aynı tipte aynı lafları söylettiği bi karakter çıkarmış. Ben de yakıștırmıyorum ama görünen köy klavuz istemez.
@Densetsu no Samurai