@justahuman Vay be baya ortak yönümüz varmış
Tayfadakileri bende ayrı ayrı severim fakat chopper çizer tarafından baya harcanmış. 2 sene önceki dönüşümleri çok daha havalıydı fakat şimdi oyuncak bebeklere benziyor malesef.
Sanji ve zoro tayfanın abileri birbirlerini nekadar sevmiyor gibi görünseler de kuma karşısında aslında birbirlerini nekadar sevdiğini göstermiş oldular.
Shicileri sevmememin nedeni ise hükümete bağlı olmaları. Düşünebiliyormusun koskoca mihawk hükümetle anlaşıp savaşta wb karşısında durdu. Yani shicilerin başka kişilerin emrinde olması beni biraz rahatsız ediyor yoksa hepsi ayrı ayrı kaliteli karakterler. Kuma da kapalı kutu zaten.
Şimdiye dek sözünde duran ve dediklerinin hakkını veren croco ve bon chan dır
croco ilk başta wb yi öldürecem diyince blöf sanmıştım ama bi baktım ki adam bildiğin wb ye saldırmaya çalıştı. Bir arc içinde mihawk-akainu-wb ve dofiye kafa tutan bir karakter crocodile
hani sadece blöf olsa ve sözde kalsa pek etkilenmezdim ama adam bildiğin onlarla çarpıştı. Şöyle birşey var ki kuffy kk olduktan sonra onu seride en çok zorlayan rakip crcocdile olmuş olacak.
İvankovu da severim o çocuk olsa sevilmez ironiydi zaten
Smoker da adamdır gerçekten işini yapmaya çalışan nadir denizcilerden fuji de öyle ama smoker sanji gibi yazar kurbanı kendisi. Hani dedin ya luffy den dayak yeseydi keşke diye bence adam yeterince dayak yedi yani cezasını çekmiştir
Fuji forumda neden eziliyor anlamış değilim meteor çağırabilen bir adamın gücünden şüphe edilmemeli bence