Peki ya youtube kanalı olmasına rağmen hiç içeriğinin olmadığını bilenler?Aynı zamanda redditte de yazıyor. Bunu da biliyor musun?
Peki ya youtube kanalı olmasına rağmen hiç içeriğinin olmadığını bilenler?Aynı zamanda redditte de yazıyor. Bunu da biliyor musun?
Peki ya 19 yaşında olduğunu?Peki ya youtube kanalı olmasına rağmen hiç içeriğinin olmadığını bilenler?
Ne desem bilemedim.
genel sohbeti okurken çok geyik gördüm seni, ama ren geyiği misin elik mi çıkaramadım.One Piece üzerine geyik sohbet yapmak istiyorsanız, bu başlığı kullanabilirsiniz.
Peki ya İspanyol olduğunu?Peki ya 19 yaşında olduğunu?
Tanuki.genel sohbeti okurken çok geyik gördüm seni, ama ren geyiği misin elik mi çıkaramadım.
Tamam be sen kazandın. Ben çok uzun zamandır tanımıyorum Artur'u, daha tam keşfedemedim kendisiniPeki ya İspanyol olduğunu?
Tonakai da!!Tanuki.
Peki ya 20 Eylül'de doğduğunu. neyse kazanmıştı di mi susayım.Tamam be sen kazandın. Ben çok uzun zamandır tanımıyorum Artur'u, daha tam keşfedemedim kendisini
Tonakai da!!
Büyük güncelleme yazısından biliyorum zaten 20 Eylül'de doğduğunu, 19 yaş olayını da ondan söyledim zaten. Sana oradan ekmek çıkmaz.Peki ya 20 Eylül'de doğduğunu. neyse kazanmıştı di mi susayım.