Keretenkeleyse yenisini çıkartır..Luffy Wano da karışılasacağı adamın kolunu bacağını yer mi acaba. Belki kertenkele falan çıkar da kuyruğunu yer.
Ahtapot çıksın bayılır takoyakiye.
Keretenkeleyse yenisini çıkartır..Luffy Wano da karışılasacağı adamın kolunu bacağını yer mi acaba. Belki kertenkele falan çıkar da kuyruğunu yer.
BM'nin kızı ihanet ederse ortalık karışır ağzını hayra aç. Profilin yakıyor bu arada. Bu yüzden sana Merry'nin yanan halini profil fotoğrafı yapma cezası veriyorum.Ben şu bakıştan bile kızın ajan/hain oluğunu çıkardım.İçime öyle doğdu.
Hiç yakışmadı sana. Brulee BM'nin kızı değil miydiBM'nin kızı ihanet ederse ortalık karışır ağzını hayra aç. Profilin yakıyor bu arada. Bu yüzden sana Merry'nin yanan halini profil fotoğrafı yapma cezası veriyorum.
Charlos sümüklüsünden çok daha iyi.BM'nin kızı ihanet ederse ortalık karışır ağzını hayra aç. Profilin yakıyor bu arada. Bu yüzden sana Merry'nin yanan halini profil fotoğrafı yapma cezası veriyorum.
Merry demesek Going Merry desek daha iyi olur. Çünkü Merry insanBM'nin kızı ihanet ederse ortalık karışır ağzını hayra aç. Profilin yakıyor bu arada. Bu yüzden sana Merry'nin yanan halini profil fotoğrafı yapma cezası veriyorum.
Yenisini çıkartabildiği için kertenkele dedim zaten. Diğer türlü tam yamyamlık olurKeretenkeleyse yenisini çıkartır..
Ahtapot çıksın bayılır takoyakiye.
Aynen. Yedikçe çıkarztır. İş Crcker döövüşüne döner.Yenisini çıkartabildiği için kertenkele dedim zaten. Diğer türlü tam yamyamlık olur
BM'nin kızı ihanet ederse ortalık karışır ağzını hayra aç. Profilin yakıyor bu arada. Bu yüzden sana Merry'nin yanan halini profil fotoğrafı yapma cezası veriyorum.
Ve hatta PralineHiç yakışmadı sana. Brulee BM'nin kızı değil miydi
BM'nin kızı ihanet ederse ortalık karışır ağzını hayra aç. Profilin yakıyor bu arada. Bu yüzden sana Merry'nin yanan halini profil fotoğrafı yapma cezası veriyorum.
Hiç yakışmadı sana. Brulee BM'nin kızı değil miydi
Ve dahi ChiffonVe hatta Praline