Üye silindi 1004
Dressrosa gülüne bak Usopp'u görünce birini unutmuş.Usopp net en Chad karakterlerden birisidir.
Dressrosa gülüne bak Usopp'u görünce birini unutmuş.Usopp net en Chad karakterlerden birisidir.
Tam ayran gönüllü çıktı bu hatun da.Usopp net en Chad karakterlerden birisidir.
İmzasını alırdım ReisinUsopp öyle bir alfa karakter ki, çakma Esmeralda'nın içindeki bedeseme sevgisini açığa çıkartmış. Nasıl da bağlamış Usopp'u...
Usopp'u görsen ne yapabilirdin? Gayet normal. xd
Tayfada çükü çalışıp da Meriç olmayan ikiliden biri, tabii ki de çad olacak. Franky Usopp ikilisi barda geçen bi sit-com çekmeli.Usopp net en Chad karakterlerden birisidir.
Her gün Nami ve Robin ile yıkanan efsaneyi unuttunTayfada çükü çalışıp da Meriç olmayan ikiliden biri, tabii ki de çad olacak. Franky Usopp ikilisi barda geçen bi sit-com çekmeli.
@Sir Crocodile alert videosu olmuş bu her gün avuç avuç götürüyor.
Kıtır kıtır pc başında götürüyor forumda takılırken@Sir Crocodile alert videosu olmuş bu her gün avuç avuç götürüyor.
Hahaha o ne yav manyak la bunlar. İyi hasta olmuyorlar he.@Sir Crocodile alert videosu olmuş bu her gün avuç avuç götürüyor.
Oluyorlar zaten yemeyi geç soluması kanser yapar uzun vadede dikkat etmezlerse.Hahaha o ne yav manyak la bunlar. İyi hasta olmuyorlar he.
Bana laf attınız he yazdım bunu intikamım yakındır.