Bu net çok iyiydi ya.Net eşi olur. "Kırbaç manyağı yap beni Charlos-sama!1!11 Lastik kırbaç olsun lütfen anılarım depreşiyor Charlos-sama!!" der.
Bu net çok iyiydi ya.Net eşi olur. "Kırbaç manyağı yap beni Charlos-sama!1!11 Lastik kırbaç olsun lütfen anılarım depreşiyor Charlos-sama!!" der.
Amiral yonko civari seviyesi değil miydi en son? WB ile denk dovusuyor falanHala Crocodile'ın Yc3 seviyesi olduğu gerçeğini kabullenemeyen insanlar görüyorum. Üzücü.
Güzel geyik konusuna yakıştı bu.Hala Crocodile'ın Yc3 seviyesi olduğu gerçeğini kabullenemeyen insanlar görüyorum. Üzücü. #crocoamiraldönecek
Bu net çok iyiydi ya.
Giorno'nun bandajı var mı? Yok. Konu kapanmıştır.Giorno'ya yapılmış bi hakaret bu. @Master of Puppets
Öldüm vurma öldüm!! Kral mral değil oryantal sanatçısı olmak istiyormuş.@Yubashiri-sama
@William cutting
-Wanoo elden gidiyooor ne yapmalıyızz? Savaşmalıyız henüz güçlü iken.
-Hayır
Dans yarışması yapılsın Kaido+Bm vs Mugiwara+Wano. Kazanan Wano'yu alır.Öldüm vurma öldüm!! Kral mral değil oryantal sanatçısı olmak istiyormuş.
Zenne atmak istemedim öğle arası iştahınız kaçmasın diye ama siz bilirsiniz.Zenne Oden, Orochi'yi coşturuyor.
7 Farkı bulun.
Oden'in figürleri bundan iyi yalnız. Orochi'yi baştan çıkartıyor.Dans yarışması yapılsın Kaido+Bm vs Mugiwara+Wano. Kazanan Wano'yu alır.
Zenne atmak istemedim öğle arası iştahınız kaçmasın diye ama siz bilirsiniz.