Öpmesin sonra Chopper Ocağından el aldım der bu adam
Öpmesin sonra Chopper Ocağından el aldım der bu adam
Lucci burada Ryuma'dan alıntı yapıyormuş aslında.Sonra Aziz Charlos uykudan uyanmış.
''Kutsal Ejderler de ne? İlk defa duydum,'' der Ryuma ve Kutsallar'ı geldikleri gibi geri gönderir. Sonra Kutsallar arasında bir söz çok meşhur olur; ''Wano'ya gidenin annesi babası ölsün.'' Bir daha da Wano'ya uğramazlar.Lucci burada Ryuma'dan alıntı yapıyormuş aslında.
Kutsallar zaten Wano'nun en büyük hainini Wano'ya kahraman diye yutturarak çok büyük bir zafer kazanmışlar. Daha ne yapsınlar?''Kutsal Ejderler de ne? İlk defa duydum,'' der Ryuma ve Kutsallar'ı geldikleri gibi geri gönderir. Sonra Kutsallar arasında bir söz çok meşhur olur; ''Wano'ya gidenin annesi babası ölsün.'' Bir daha da Wano'ya uğramazlar.
Kılıcı da aslında Gorosei'deki kel amca karartmış değil mi?Kutsallar zaten Wano'nun en büyük hainini Wano'ya kahraman diye yutturarak çok büyük bir zafer kazanmışlar. Daha ne yapsınlar?
Ayakkabı boyası o.Kılıcı da aslında Gorosei'deki kel amca karartmış değil mi?
Alfa Charlos > Beta LucciLucci burada Ryuma'dan alıntı yapıyormuş aslında.
Charlos, Lucci'yi de eşi yapmak isterse, Lucci ne yapar sence reis?
Alfa Charlos > Beta Lucci
Net eşi olur. "Kırbaç manyağı yap beni Charlos-sama!1!11 Lastik kırbaç olsun lütfen anılarım depreşiyor Charlos-sama!!" der.Charlos, Lucci'yi de eşi yapmak isterse, Lucci ne yapar sence reis?