Ne bileyim la değişik yani. Çocuklar falan yiyor da bilmemelerinden yani koca koca insanlar. :/Oluyorlar zaten yemeyi geç soluması kanser yapar uzun vadede dikkat etmezlerse.
Bir de çok güzel kendimi durduramıyorum diyor.
Ne bileyim la değişik yani. Çocuklar falan yiyor da bilmemelerinden yani koca koca insanlar. :/Oluyorlar zaten yemeyi geç soluması kanser yapar uzun vadede dikkat etmezlerse.
Lütfü niye kalkmıyon...-Dur gitme...
-ndn .s.s?
-Bir daha geleceğine söz ver
-tmm .s
-oh be (sırtüstü güm)
Lütfü niye kalkmıyon...
Kalk hadi lütfü...
Bu kadar mıydı lütfü...
Töbe bismillah ulan adamı tribe sokar intihara bile sürükler eğer kalkma işlemi gerçekleşmezse bunca laftan sonra. Tabi ortamlarda dayanıklılıktan kalktı dersin kim bilecek xD
Güzel olmuş. İlahi yardım bu işte boşa Mesih denmiyor.Eski bölümleri kurcalıyordum. Luffy fanıyım ama bir manga sahnesini görünce aklıma bu geldi, klişe olmasına rağmen kendi kendime güldüm. xd
Tayfamızdan kimse tek başına ölemez. Diğer tarafta yanlız komayız. “3 kişi gönderdiler”Tayfamızdan birine bir zarar geldiğinde olacakları tüm okyanus bilmehahahaha, pardon bir gülme geldi. -Marco
Kraldan haki çekebilecek cesarete sahip mi sence o külüstür şey@Mike Kahve kral Enma’yı kullanmış olsa nasıl bir güç çıkarırdı ortaya sence hayal edebiliyor musun ?