Bir yanlış yaptım bugün.Ama @Monkey D. Luffy bana Corazon fanı diyerek aklımı başıma getirdi@Violet chan yükselecek kendisi bizim için peluş olmayı kabul etti ..
Bir yanlış yaptım bugün.Ama @Monkey D. Luffy bana Corazon fanı diyerek aklımı başıma getirdi@Violet chan yükselecek kendisi bizim için peluş olmayı kabul etti ..
Ne yaptın Doffy sama hazretleri fanı yanlış yapmaz xdBir yanlış yaptım bugün.Ama @Monkey D. Luffy bana Corazon fanı diyerek aklımı başıma getirdi
Doffy sama'nın karizmasına yenik düşüp avatarı değiştirdim.Benim hata payım çok az.Hepsi Doffy sama'nın karizması yüzündenNe yaptın Doffy sama hazretleri fanı yanlış yapmaz xd
Aaaaa neyse ki ben görmemişim @Monkey D. Luffy milleti mi ? Izliyorsun laDoffy sama'nın karizmasına yenik düşüp avatarı değiştirdim.Benim hata payım çok az.Hepsi Doffy sama'nın karizması yüzünden
Bu tamamen fanlarla ilgili o tarz değil. Wb - Karolla giderken Mihawk fanlarından özür diliyor işte oğulları yerine.Yalnız yonkou biraz zayıf kalmış benden sonra Mihowk demesi lazımdı WB'nin
Hoş buldukAramıza hoşgeldin.
İtiraf edemeyen gizli fanatikler var yavaş yavaş çözeceğiz onları inşallah.
Sürekli konu açan eleman vardı croco fanı oydu galiba. Adam konu açma makinesiydi.Forumun en güzel dönemleri şaka maka 2010/2015 arasıdır.Karollo ve croco fanı bi tane ergen vardı onlarla bile güzeldi forum
Sağlık olsun. Geri döndün ya o yeter. Herkes hata yapar.Doffy sama'nın karizmasına yenik düşüp avatarı değiştirdim.Benim hata payım çok az.Hepsi Doffy sama'nın karizması yüzünden
Evet sizleri takibe aldım. Ona göre hareketlerinize dikkat edin gözüm üzerinizde.Aaaaa neyse ki ben görmemişim @Monkey D. Luffy milleti mi ? Izliyorsun la
Erkan tabii ki.Aramıza hoşgeldin.
İtiraf edemeyen gizli fanatikler var yavaş yavaş çözeceğiz onları inşallah.
Hangi karaktere gülüyorsun tam olarak karolla mı ?
kimseye söyleme aramızdaAdam flashback sırasında Wano’da yok, Beyazbıyık ve Roger’ın tayfası da denk gelmedi. Adı falan da geçmedi herhangi bir şekilde. Nerede bu adam