@Monkey D. Luffy Bak geldi bir tane. Bizde taze kan bitmez.
@Monkey D. Luffy Bak geldi bir tane. Bizde taze kan bitmez.
Sen bugün yaptığınla artık bir Roci fanısın.
Beni Corazon ile kıyaslaman aklımı başıma getirdi.Bir daha böyle yanlışlar yapmayacağımSen bugün yaptığınla artık bir Roci fanısın.
@Jiso gibi harika Dof fanları var. Hiç arkadaşlarına hainlik yapmıyor onlar.
Forumun en güzel dönemleri şaka maka 2010/2015 arasıdır.Karollo ve croco fanı bi tane ergen vardı onlarla bile güzeldi forumKarolla'nın doğal düşmanıydım D.'ler gibi. Hey gidi günler heyy. Ne yiyorduk birbirimizi be. O kadar delirtecek ve üstüne gidecek şeyler yazıyordum ki, hakaret edip ban yiyordu. Ben de forum keyfine devam ediyordum.
Sonra da millet beni Luffy fanı olarak görmüyor. Geçmişimiz Zoro-Mihawk fanları ile vs atarak geçti beee. Gerçi aktif çoğu üye 2016 sonrası olduğu için de olabilir bu. 2010'dan beri forumda olunca efsanemiz silinip gidiyor.
Harika caps olmuş. <3
Forumda kim bilir daha kaç tane Doffy sama fanı vardır da bilmiyoruz@Monkey D. Luffy Bak geldi bir tane. Bizde taze kan bitmez.
Aramıza hoşgeldin.Forumda kim bilir daha kaç tane Doffy sama fanı vardır da bilmiyoruz
Hangi karaktere gülüyorsun tam olarak karolla mı ?@Millennium Wizard Bakıp bakıp gülüyorum.
Yazık gururu çok incinmesin diye eli acımış gibi yapmış tek yumrukta dağıttıktan sonra
Yalnız yonkou biraz zayıf kalmış benden sonra Mihowk demesi lazımdı WB'ninKendi yapımım biraz gülüp eğlenelim.
Karolla forum hayatına gözlerini yumarken.Dünyanın en güçlü Mihawk fanı giderken bir başkası denizlerde yükselecekti.