Kadın kendine hedef gördüğü insanın orasını burasını ısırıp koparıyor, ne tatlışı yahu?
Zeka, güç ve güzellik... Her şeyi vardı. :/
Gene hüzünlendim
Kıyaslama bile gereksiz
Kadın kendine hedef gördüğü insanın orasını burasını ısırıp koparıyor, ne tatlışı yahu?
Zeka, güç ve güzellik... Her şeyi vardı. :/
Gene hüzünlendim
Puding ve Violet de erkeğin iyisinden hasından anladıkları için aşık oldular.Sanji'den hoşlanan iki kadının... Pardon, bir kadın ve bir üç gözlü çocuğun kimlik sıkıntıları çekmeleri. Bir baskı altındayken bir anlık kurtuluş için ondan hoşlanmaları, aşık olmaları her şeyi özetliyor. Halbuki onu gerçek manada kabul eden tek kişi Tibany ablamızdı
Ayıp ettin sarı oğlan!
Birbirlerini zincirler artık XD
Puding ve Violet de erkeğin iyisinden hasından anladıkları için aşık oldular.
S*vgi denilen şey tam olarak bu değil mi zaten?Puding'in kendisinin esas halini kabul edip sevecek bir insana ihtiyacı vardı . Sanji'de ayırt etmeden her kadına yürüdüğü için np.
Buradaki en geyik muhabbet ekşi'dekilerin en ciddisinden daha seviyelidir.S*vgi denilen şey tam olarak bu değil mi zaten?
İyice ekş*ye dönmüş buralar yalnız. Op kadınlarının efendi adam yerine Zoro seçmesi falan............
Yediği her yemeği direkt seven bir insanın hiçbir insanın sevmediği bir yemeği sevmesi gibi bir durum bu . Yemeği yapan insanın penceresinden çok özel ama esasında yemeği yiyen ve yemeği yiyen insanı tanıyan insanlar için gayet sıradan bir durum .S*vgi denilen şey tam olarak bu değil mi zaten?
İyice ekş*ye dönmüş buralar yalnız. Op kadınlarının efendi adam yerine Zoro seçmesi falan............
He diyon ki tipi kötü olacağına kolumu yesin.Böyle bakmasından iyidir . Dövüşmeyi de biliyor hem .
Aslında Zoro'ya iyilik ediyordu.
2 arc sonra Hiyori'yi bulacan kurtul şu gereksizden diye yükünü azaltmaya çalışıyordu. Zoro anlamadı hehehe.
Sanji sevdi la o kızı. Ciddi ciddi sevdi. İstemediği bir evlilik olacak olmasına rağmen sevdi. Nesi bu kadar rahatsız etti anlamadım.Puding'in kendisinin esas halini kabul edip sevecek bir insana ihtiyacı vardı . Sanji'de ayırt etmeden her kadına yürüdüğü için np.
Yok yahu rahatsız olmadım Sanji'nin Pudding'i sevmesine . Pudding'in Sanji'yi sevmesinin sebebi Sanji'nin ADAM olması değil kendisini sevecek bir insana muhtaç olmasından dolayı BENCE . Bunu diyorum .He diyon ki tipi kötü olacağına kolumu yesin.
Tabi zevk meselesi. Bazıları da kökten ucu şekilci olacak artık.
Hiyori miymiş o?
Sanji sevdi la o kızı. Ciddi ciddi sevdi. İstemediği bir evlilik olacak olmasına rağmen sevdi. Nesi bu kadar rahatsız etti anlamadım.