Ağır haterım diyorsun yani.Yok ibreti alem olsun diye koydum. Kamu spotu gibi sigara içerseniz çocuğunuz böyle olur gibi bir şey.
Ağır haterım diyorsun yani.Yok ibreti alem olsun diye koydum. Kamu spotu gibi sigara içerseniz çocuğunuz böyle olur gibi bir şey.
ALIKKibar Feyzo Nami ile Soğuk Revani Robin yaşarken bu tatlışa kıyan Oda'ya ne demeli
Kadın kendine hedef gördüğü insanın orasını burasını ısırıp koparıyor, ne tatlışı yahu?Kibar Feyzo Nami ile Soğuk Revani Robin yaşarken bu tatlışa kıyan Oda'ya ne demeli
Böyle bakmasından iyidir . Dövüşmeyi de biliyor hem .Kadın kendine hedef gördüğü insanın orasını burasını ısırıp koparıyor, ne tatlışı yahu?
Bak ikidir, harika yorumlarını yakalıyorum.Böyle bakmasından iyidir . Dövüşmeyi de biliyor hem .
Zeka, güç ve güzellik... Her şeyi vardı. :/Kibar Feyzo Nami ile Soğuk Revani Robin yaşarken bu tatlışa kıyan Oda'ya ne demeli
Gene hüzünlendimKibar Feyzo Nami ile Soğuk Revani Robin yaşarken bu tatlışa kıyan Oda'ya ne demeli
Aslında Zoro'ya iyilik ediyordu.Kadın kendine hedef gördüğü insanın orasını burasını ısırıp koparıyor, ne tatlışı yahu?
Bak ikidir, harika yorumlarını yakalıyorum.