Yapan biraz ileri gitmiş.Komik değil ve kalp kırıcı
Yapan biraz ileri gitmiş.Komik değil ve kalp kırıcı
Bu harika.
Bunu editleyenin eline sağlık çok iyi.
Tencere ve kapak. Dof'a Violet denen kenar mahalle dilberi gitmezdi. Akşama kadar birbirini kamçılarlar artıkKaido'nun zincirlerinden Sadi'nin zincirlerine. :/
Sanji'den hoşlanana mahalle dilberi bile demem ben. Yine insaflı davranmışsın.Tencere ve kapak. Dof'a Violet denen kenar mahalle dilberi gitmezdi. Akşama kadar birbirini kamçılarlar artık
"Ağzını yüzünü sivri topukla dağıttım yine de sesi çıkmadı eziğin ay nasıl bir erkek"Sanji'den hoşlanana mahalle dilberi bile demem ben. Yine insaflı davranmışsın.
Sanji'den hoşlanan iki kadının... Pardon, bir kadın ve bir üç gözlü çocuğun kimlik sıkıntıları çekmeleri. Bir baskı altındayken bir anlık kurtuluş için ondan hoşlanmaları, aşık olmaları her şeyi özetliyor. Halbuki onu gerçek manada kabul eden tek kişi Tibany ablamızdıSanji'den hoşlanana mahalle dilberi bile demem ben. Yine insaflı davranmışsın.
Birbirlerini zincirler artık XDTencere ve kapak. Dof'a Violet denen kenar mahalle dilberi gitmezdi. Akşama kadar birbirini kamçılarlar artık
Sen Sanji'yi pek sevmiyorsun herhalde Niye profil resminde o var, ceza mı aldın?Sanji'den hoşlanana mahalle dilberi bile demem ben. Yine insaflı davranmışsın.
Yok ibreti alem olsun diye koydum. Kamu spotu gibi sigara içerseniz çocuğunuz böyle olur gibi bir şey.Sen Sanji'yi pek sevmiyorsun herhalde Niye profil resminde o var, ceza mı aldın?