Anlık olarak tayfaya gelmesini istediğim tek kişi Olivier Mira Armstrong. Canım fullmetal çekti
Bendendir o kendisinin büyük fani olurum da.Anlık olarak tayfaya gelmesini istediğim tek kişi Olivier Mira Armstrong. Canım fullmetal çekti ya
Tersim iyi değildir. Kendimi tutmayı bıraktığım an ne dediğim belli olmaz. Bundan yana tecrübeli arkadaşlar var. Hatta tecrübeliler bana yaklaşmaz.Valla benimde o laflardan sonra etmem gerekirdi ama halen etmedigime gore demek ki sabir tasi catlamiyormus degil mi?
İşte bu güzelllBendendir o kendisinin büyük fani olurum da.
Allah'tan law'ı severimTersim iyi değildir. Kendimi tutmayı bıraktığım an ne dediğim belli olmaz. Bundan yana tecrübeli arkadaşlar var. Hatta tecrübeliler bana yaklaşmaz.
Tecrübeliler kim acaba? Onların da fikrini almak lazım.Tersim iyi değildir. Kendimi tutmayı bıraktığım an ne dediğim belli olmaz. Bundan yana tecrübeli arkadaşlar var. Hatta tecrübeliler bana yaklaşmaz.
Allah'tan law'ı severim
Wb ile başlayıp devam eden alfabetikli biri vardı. Onunla tartıştıktan sonra kızdığım tarzda yorumda bulunmadı bana.Tecrübeliler kim acaba? Onların da fikrini almak lazım.
Haklısın. Chopper bambaşka seviyede.Onimaru Çöppır ile bir tutulmuş geçtiğimiz sayfalarda. Esefle kınıyorum.
Ahaha Mista'nın suratına da Zoro'yu koysalar iyi gidermiş.