Sinirlenmiyorsun bakiyorum. Yoksa sinirda misin?Sen kurnazlık dersin başkası zeka der.
Sinirlenmiyorsun bakiyorum. Yoksa sinirda misin?Sen kurnazlık dersin başkası zeka der.
Benim ne günahım var. Ben ne yaptım la.bilmukabele efenim. Karşı taraf yanıyor diyorsunuz da sizin taraf da yanıyor işte
Seni biliyorum yahu.Ben ciddiyim yanliz. Law'in kurnazligi cakallarda var sadece.
Yine de içi doldurulabilir bir şey poşet. Law'da hiç bir şey yok.Beleş olduğu zamanlardan kalma bu.
Önce kendime hakim olup öyle yazıyorum.Sinirlenmiyorsun bakiyorum. Yoksa sinirda misin?
Cekirge 1 sicrar 2sicrar 3'cunde ogrenir yani?Önce kendime hakim olup öyle yazıyorum.
Tamam o zaman sorun yokHayır canım. Kusura bakma, öyle mi göründü?
Ben bazen yazışırken başlıkları kaçırıyorum da, öyle bir şey gibi geldi.
Sanırım biraz daha neşeli bir emoji kullanmam gerekirdi. Herhangi bir arr niyetle yazmamıştım çünkü.
E o kadar takılıyor onlarla. Bulaşmıştır kıyısından köşesinden.Öyle zaten. Tayfada plot armor olduğu kadar onda da bol bol var.
Sabır taşı da çatlar öyle değil mi? Abartmamak lazım.Cekirge 1 sicrar 2sicrar 3'cunde ogrenir yani?
Valla benimde o laflardan sonra etmem gerekirdi ama halen etmedigime gore demek ki sabir tasi catlamiyormus degil mi?Sabır taşı da çatlar öyle değil mi? Abartmamak lazım.