Orada durrr unutmakmış tövbe... Başkasını bilmem amma Law ile başınızın etini yer dururum.Luffy'e Oda tarafindan torpil derdim ama Law beter cikti. Seri sonu cehennemi boylamasini istedigim karekterler arasinda. O yokluk icinde anilir 1 2 defa sonra unutulur gider.
Sen bilir kişi misin? Ironik sekilde o da geyik yapmıştır .Geyik dönüyor, farkındasın değil mi?
Nedense ciddiymişsin gibi geldi.
Bilirkişilik taslamıyorum. Öyle mi göründü?Sen bilir kişi misin? Ironik sekilde o da geyik yapmıştır .
Evet farkettim Başlığı okuyabiliyorum sonuçta.Geyik dönüyor, farkındasın değil mi?
Ben ciddiyim yanliz. Law'in kurnazligi cakallarda var sadece.Geyik dönüyor, farkındasın değil mi?
Bana her yerde ciddi geliyorsunuz. Konu başlığının geyik sohbet olması fark etmiyor. Çünkü her konu başlığında nerede olursa olsun yaptığınız şey bu. Sen ve William çok yapıyorsunuz.Sen bilir kişi misin? Ironik sekilde o da geyik yapmıştır .
Sen kurnazlık dersin başkası zeka der.Ben ciddiyim yanliz. Law'in kurnazligi cakallarda var sadece.
Hayır canım. Kusura bakma, öyle mi göründü?Evet farkettim Başlığı okuyabiliyorum sonuçta.
Yorum yapmak yasak mi niye yazdığını anlamadım çünkü :/
bilmukabele efenim. Karşı taraf yanıyor diyorsunuz da sizin taraf da yanıyor işteBana her yerde ciddi geliyorsunuz. Konu başlığının geyik sohbet olması fark etmiyor. Çünkü her konu başlığında nerede olursa olsun yaptığınız şey bu. Sen ve William çok yapıyorsunuz.