Hakisi zaten bitmez la, incecik kılıçlara bastığın haki ile 10 katına çıkardığın derine bastığın haki bir değil ki xDTekleyecek tabi la, hakim bitti deyip kaçacak mı xD
Hakisi zaten bitmez la, incecik kılıçlara bastığın haki ile 10 katına çıkardığın derine bastığın haki bir değil ki xDTekleyecek tabi la, hakim bitti deyip kaçacak mı xD
Kesikler:Zoro anakarakter olsa rakipleri de kılıç ustası olurdu, güç çeşitliliği hak getire. Bi de karşılaşmalar ne kadar doyurucu olurdu diye düşünüyor insan. Rakibe 3 5 çizik atardı, kendi milyon tane kesik alırdı sonra teqler geçerdi. Biz de Oaa Zoro Ou Samaaaa diye fangirl olurduk herhalde.
Adam ne kadar derinine basmış onu bile anlamışsın, önünde saygıyla eğiliyorum ''Alkış''Hakisi zaten bitmez la, incecik kılıçlara bastığın haki ile 10 katına çıkardığın derine bastığın haki bir değil ki xD
Oda : Zoro ana karakter olsa one piece 100 yıl içinde biterdi.Tekleyecek tabi la, hakim bitti deyip kaçacak mı xD
Kyaaa Liam Neeson Samaaaa *o*Kesikler:
Sonu saçma olsa da güzel çekmişler.
Deri diyorum, "... 10 katına çıkardığın [deri]ne bastığın ..." Yanlış mı yazdım acaba, 10 katına çıkardığı derisine mi yazsaydım :S Neyse.Adam ne kadar derinine basmış onu bile anlamışsın, önünde saygıyla eğiliyorum ''Alkış''
Yapma be, ne sıvamışım ama galiba hakim bitiyor, neyse ben kaçıyorum, vakti zamanı gelince seni tüm bellinle yenerim xDKyaaa Liam Neeson Samaaaa *o*
Deri diyorum, "... 10 katına çıkardığın [deri]ne bastığın ..." Yanlış mı yazdım acaba, 10 katına çıkardığı derisine mi yazsaydım :S Neyse.
Geyik yaparken bile batırıyorsun be Red!Yapma be, ne sıvamışım ama galiba hakim bitiyor, neyse ben kaçıyorum, vakti zamanı gelince seni tüm bellinle yenerim xD
Geyik yapıyoruz la burda, kendini bu kadar sınırlı bir yere kapama az nefes al Sakat Gintoki xDGeyik yaparken bile batırıyorsun be Red!
Zoro riyiz olsa bozdurup bozdurup harcardı. Gerçi o da içkiye harcardı, içip içip sızıyor sonraYapma be, ne sıvamışım ama galiba hakim bitiyor, neyse ben kaçıyorum, vakti zamanı gelince seni tüm bellinle yenerim xD