Aynen işi öğrenmişsin önce Sakata Gintoki sonra twei'yi yeneceksin.Yapma be, ne sıvamışım ama galiba hakim bitiyor, neyse ben kaçıyorum, vakti zamanı gelince seni tüm bellinle yenerim xD
Aynen işi öğrenmişsin önce Sakata Gintoki sonra twei'yi yeneceksin.Yapma be, ne sıvamışım ama galiba hakim bitiyor, neyse ben kaçıyorum, vakti zamanı gelince seni tüm bellinle yenerim xD
İşim zor öyleyse ben gideyim de nihai hedefimde olan adama bi boyun eğip eğitim dileneyim. Yoksa kendi başıma yapacağım iş değil xDAynen işi öğrenmişsin önce Sakata Gintoki sonra twei'yi yeneceksin.
Evet ondan al eğitimi iyi eğitim verir.Bundan sonra haki bitince kaçmak yok kucak yok bunlar eğitime başlamanın ilk koşulları.Yoksa eğitim vermiyor @Daredewillİşim zor öyleyse ben gideyim de nihai hedefimde olan adama bi boyun eğip eğitim dileneyim. Yoksa kendi başıma yapacağım iş değil xD
@Daredewill Reis eğit beni, hedefim büyük hakim bitince kaçmamak istiyorum xP
Aklıma bu geldi yine. Ne kadar iyi olmuş bu yaOyunu da öyle yapmışlar Ne güzel kesiyordu Mihawk Orijinalde de böyle.
İşte beceremedin onu da. Umudumu kesmeye başladım. Hele Selimden yardım istemen çok fena.Geyik yapıyoruz la burda, kendini bu kadar sınırlı bir yere kapama az nefes al Sakat Gintoki xD
@Raiden He he öyle...
Körlerle sağırlar oldunuz iyice başıma. Daha ziyade bakar körler. Tek gözlü psikopatı da o yüzden kral ediyorsanız demek.Aynen işi öğrenmişsin önce Sakata Gintoki sonra twei'yi yeneceksin.
Yalan mı anca cilet cızığı atsa millete. Sanji olsa önden girer arkadan çıkardı ama kullanmıyor işte reyiz.Geyik yapıyoruz la burda, kendini bu kadar sınırlı bir yere kapama az nefes al Sakat Gintoki xD
@Raiden He he öyle...
Sen nerde yaşadın da böyle oldun, geyik yapıyoruz ondan bile kıl kapıp beceremedin falan diyorsun. Hayırdır la, sorun varsa çıkışta bekleyekİşte beceremedin onu da. Umudumu kesmeye başladım. Hele Selimden yardım istemen çok fena.
Körlerle sağırlar oldunuz iyice başıma. Daha ziyade bakar körler. Tek gözlü psikopatı da o yüzden kral ediyorsanız demek.
Tamam la tamam Luffy'e bir şey demedim, Az rahat ver arkadaşYalan mı anca cilet cızığı atsa millete. Sanji olsa önden girer arkadan çıkardı ama kullanmıyor işte reyiz.
Kucak yok, kucak bizi bozarEvet ondan al eğitimi iyi eğitim verir.Bundan sonra haki bitince kaçmak yok kucak yok bunlar eğitime başlamanın ilk koşulları.Yoksa eğitim vermiyor @Daredewill
Ace fanları kaçmaz, eğitime gerek yok. Lufy fanlarıyla az takıl yeter, baksana Lufy dayak yedikçe Kata'yı sevdiler.İşim zor öyleyse ben gideyim de nihai hedefimde olan adama bi boyun eğip eğitim dileneyim. Yoksa kendi başıma yapacağım iş değil xD
@Daredewill Reis eğit beni, hedefim büyük hakim bitince kaçmamak istiyorum xP