Yav iyi adam. Kime ne kötülüğü dokunmuş? Bir kaç korsanın kalbini hacılamış diye yapılmaz bunca eleştiri şu adama. İyi adam diyoz o kadar. Biraz güvenin.
Oradan bile uyumluyuz. Ekmek sevmem demiyorum ben ama fazla yemem. Masada aradığım bir şey değildir.Yok yok o çaldı kalbini şuan stockholm sendromu yaşıyorsun sen.
Ekmek sevmeyen adama bak güven olmaz. Ekmek ya bu. Samimiyet göstergesi bir şey. Eppek işte.
Baba kızgınYav iyi adam. Kime ne kötülüğü dokunmuş? Bir kaç korsanın kalbini hacılamış diye yapılmaz bunca eleştiri şu adama. İyi adam diyoz o kadar. Biraz güvenin.
Her Law mesajımdan sonra senin kızacağını da kafamda canlandırıyom artık.Baba kızgın
Üzülme ve korkma kardeş. Arkandayız. Destekliyoruz.Her Law mesajımdan sonra senin kızacağını da kafamda canlandırıyom artık.
Ki Law onları ne zor durumlardan kurtardı. Keşke Sanji'yi Doffy'nin ellerine bıraksaydı pehh pişman olmuştur belki şimdi.Müttefik güçleri esir edilmiş işkence görürken kılını kımıldatmayıp, daha dün tanıştıkları Shinobu'nun son ana kadar hatırlamaya tenezzül etmediği adam için idam alanına koşan tipleri kast ediyorum.
Shinobu "yakalandılarsa öldürülsünler" derken, güneş altında dedikodu keyfisi yapanları diyorum.
Luffy ile Law hala denk mi?Her Law mesajımdan sonra senin kızacağını da kafamda canlandırıyom artık.
Sanji başka mesele yahu... Bizim oğlan o çocuk. Onu şimdilik tenzih ediyorum.Ki Law onları ne zor durumlardan kurtardı. Keşke Sanji'yi Doffy'nin ellerine bıraksaydı pehh pişman olmuştur belki şimdi.
Ne alaka? Kim demiş denk diye? PH zamanı denmiştir doğru ama Luffy'nin fark açtığı da ortada. Law fanlarını bu şekilde kirletmeye çalışma yoksa...Luffy ile Law hala denk mi?
Hilulukcuğum ile konuşuyorum yahu. Lowcularla değil.Ne alaka? Kim demiş denk diye? PH zamanı denmiştir doğru ama Luffy'nin fark açtığı da ortada. Law fanlarını bu şekilde kirletmeye çalışma yoksa...