Sanmam.Acaba Wb deprem'i gokyuzune gonderse simsekler cakar mi?
Ama Oda'nın işin mantık kısmını benim kadar umursayıp umursamayacağı bilinmez tabi.
Sanmam.Acaba Wb deprem'i gokyuzune gonderse simsekler cakar mi?
Ozon tabakasıni delip atmosferi yok eder miydi?Sanmam.
Ama Oda'nın işin mantık kısmını benim kadar umursayıp umursamayacağı bilinmez tabi.
Yıldırım çıkarmasıyla aynı olasılıkta.Ozon tabakasıni delip atmosferi yok eder miydi?
Masum 200 korsanın isim listesine bakıyor.@Mike Hep sen mi atacaksın böylesini dedim ve bende attım.
Öğlen oldu ama olsun sabah-ı şerefin hayırlı olsun.
Dövmesiz hiç olmamış ya neyse.
Çatla!Masum 200 korsanın isim listesine bakıyor.
Ne kalplerini aldım beee diyor ve kahvesini yudumluyor.
Denk gelse Marine'nın yakalayacağı korsanları Law bir çırpıda ellerine vermiş. Onlara iyilik etmiş, oh ne iyi etmiş.Masum 200 korsanın isim listesine bakıyor.
Ne kalplerini aldım beee diyor ve kahvesini yudumluyor.
Ne kıskanacağım ya. Luffy faniyiz biz!
Hadi hadi... Bizi düşündüğünden değil, kıskançlıktan bu kadar laf ediyorsun adama. Anlamıyor değiliz...
Yoksa kalbi alınan korsanların da arkalarından neler neler diyordun sen...
Denizcilere güven olmaz. Dünya hükümetine güven olmaz. Law'a güven olmaaaaaaaaaz!!!!!!!!Denk gelse Marine'nın yakalayacağı korsanları Law bir çırpıda ellerine vermiş. Onlara iyilik etmiş, oh ne iyi etmiş.
O kalplerin sahiplerini hükümet tehdit etmiştir artık. Kalbiniz elimizde adımlarınıza dikkat edin.
Edit: Masum insanlar olsa hükümet zaten kalpleri geri verir, kabul etmezdi. Marine zaten sadece suçluları yakalamıyor mu? Yanlış mı biliyoruz.