Hele bi yan yana gelsinler bakalım nasıl muhabbet dönecek aralarında.Sanji başka mesele yahu... Bizim oğlan o çocuk. Onu şimdilik tenzih ediyorum.
Bir şey çıkacak ondan.
Çıkmalı.
Sanji yapmaz. İnanmıyorum.
Hele bi yan yana gelsinler bakalım nasıl muhabbet dönecek aralarında.Sanji başka mesele yahu... Bizim oğlan o çocuk. Onu şimdilik tenzih ediyorum.
Bir şey çıkacak ondan.
Çıkmalı.
Sanji yapmaz. İnanmıyorum.
Öyle deme şekil çocuk
Yorumunda Law varsa beni her zaman ilgilendirir. Öğrenemedin miHilulukcuğum ile konuşuyorum yahu. Lowcularla değil.
Üzülme ve korkma kardeş. Arkandayız. Destekliyoruz.
Yok Luffy kun üstün, ama Law da çok geride değil.Luffy ile Law hala denk mi?
O sizden daha hard Law fani yalnız, sadece kendini ben bucuyum demiyor Neler yazıyordu neler.Yorumunda Law varsa beni her zaman ilgilendirir. Öğrenemedin mi
Bakalım o zaman laf attın madem ne dicukO sizden daha hard Law fani yalnız, sadece kendini ben bucuyum demiyor Neler yazıyordu neler.
Onunda power almasını istiyorum. Luffy-Sanji-Zoro derken Law'ı da gör be Oda.Yok Luffy kun üstün, ama Law da çok geride değil.
Hatırlatacaksın belki montaj yapiyon bilemem ben!Ohooo. O kadarını da ben hatırlatacaksam.
Canan Karatay Hoca'nın müritliğini yapıyor da kendisi.
Ben de ekmek yemiyorum ya çaktırma.Oradan bile uyumluyuz. Ekmek sevmem demiyorum ben ama fazla yemem. Masada aradığım bir şey değildir.