Jack'in bir kesmesiyle Yesilin kirmizi olmasini dort gozle bekliyor olacagimŞu saatten sonra öyle bir şeyin imkanı yok. İşin ilginç yanı Zoro bunu 2 kılıö ile yenerse vay ki ne vayyy![]()

Jack'in bir kesmesiyle Yesilin kirmizi olmasini dort gozle bekliyor olacagimŞu saatten sonra öyle bir şeyin imkanı yok. İşin ilginç yanı Zoro bunu 2 kılıö ile yenerse vay ki ne vayyy![]()
Affedin efendim bir an kıymetlimise laf edenlere karşı olan bir kin alevlendi. Allah korusun biraz daha ileri gitsem harakiri ile onurumu korumam gerekirdi.Amacımızda ikilik çıkar böyle, kan gövdeyi götürür, yıllarca süren anlaşmazlıklara ve savaşlara sebep olur, bir tür mezhep ayrılığına sebep olur dediklerin, kendine gel !! Bizim amacımız Reis'i yüceltmektir, ihtiyacı olmasa bile![]()
Herkesin sözünü kaale alma fandaşım.Luffy'ye Lütfü demek de nerden çıktı onu çözemedim. Zühtü de Zoro o zaman.
Olm çok iyi mantıklan. Zühtü de hoşuma gitmedi değil.Luffy'ye Lütfü demek de nerden çıktı onu çözemedim. Zühtü de Zoro o zaman.
Bence safını Zoro dan yana tut yoksa bir tatsumaki’nin içinde diğerleri ile kaybolmanı istememJack'in bir kesmesiyle Yesilin kirmizi olmasini dort gozle bekliyor olacagim![]()
Yanlış taraftasın padawan. Gel ve gerçeği gör. May the force be with you.Jack'in bir kesmesiyle Yesilin kirmizi olmasini dort gozle bekliyor olacagim![]()
Tok kek arcına yapacağım tek yorum top kek olduğudur
Reisle ilgili bazı yeni bilgiler geliyor, beklemede kal, yakında görüşücez senleBanane.Yendiği rakibi diyorsunuz yenemediği rakibi bile olmuyor.
![]()
Almıyorum ama reisi yedirmeyiz!Herkesin sözünü kaale alma fandaşım.![]()
Zühtü daha iyi. Şarkısı da var.Olm çok iyi mantıklan. Zühtü de hoşuma gitmedi değil.![]()
Ne alaka bilmiyorum nedense Harry Potter'a Hayri Potur diye ilk kim dedi merak ettim. Şarkısı da yok ki.Almıyorum ama reisi yedirmeyiz!
Zühtü daha iyi. Şarkısı da var.
John Cena, Can Sinan. Bu anlamlı bak.Ne alaka bilmiyorum nedense Harry Potter'a Hayri Potur diye ilk kim dedi merak ettim. Şarkısı da yok ki.